stiri rock

PINHOLES: videoclipul piesei 'Porcul Spinos' disponibil online

PINHOLES: videoclipul piesei 'Porcul Spinos' disponibil online
Pinholes a lansat duminica, 26 aprilie, al doilea videoclip de pe albumul Era Pietrelor Neslefuite, album aparut la inceputul acestui an, ce a fost urmat de un turneu de promovare in cincisprezece orase din tara.

 

Porcul Spinos balanseaza intr-un echilibru imperfect rugozitatile omului. Versurile descriu peisajul unui munte transformat in campie, prin exploatare miniera sau prin trecerea timpului. O paralela intre dorinta de a fi mai bun si haosul instinctului si dezorganizarii. Videoclipul va urma ideea unui cerc fara limite unde personajele sunt prinse in banalitatea vietii, fara sa isi urmareasca cu adevarat visele. Pot doar spera ca viitorul lor sa se schimbe. Rezolutia videoclipului  contureaza ideea ca soarta personajelor este in mainile lor, iar praful nu trebuie sa se aseze peste dorinta de a depasi granitele impuse.

Videoclipul a fost realizat de casa de productie LUNO, un proiect nascut si crescut in Iasi ce activeaza in media din 2008. Incurajand formele alternative si non-formale de productie artistica, domeniile in care activeaza si si-au lasat amprenta sunt: productia de cinema, video si fotografica, design, branding, concept si organizare de eveniment, scenografie, light design, productie de arta contemporana.


PINHOLES:
https://www.facebook.com/pinholes.zmei
https://www.youtube.com/user/PinholesZmei

Sursa: Ioana Calimanescu - Darkside Booking

Posted by H., at 12:47 |  April 27, 2015  | 0 Comentarii  | 1288 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PINHOLES: videoclipul piesei 'Porcul Spinos' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri