stiri rock

Primele concerte organizate de Cluj-Napoca Hardcore [.:CJHC:.]

Primele concerte organizate de Cluj-Napoca Hardcore [.:CJHC:.]

In toamna aceasta, in 24-25 octombrie isi incepe activitatea .:CJ HC:.

Cadaveres, care este formata din ex membrii Cadaveres De Tortugas si Ektomorf va sustine 2 concerte in Romania in 24 octombrie in Cluj Napoca, in Hard Club, si in 25 octombrie in Satu Mare in Casa Zamfirescu, cu intrarea de 15 lei. 

Cadaveres [www.cadaveres.hu ; www.myspace.com/cadaveres] au sustinut nenumarate concerte in Ungaria, dar mai nou si in Europa. Au cantat in deschidere la Soulfy in Budapesta, si Ill Nino in Viena.

In aceste doua concerte ii vor insoti prietenii lor cei mai buni din Romania, trupa de hardcore thrash din Cluj Napoca: Guerrillas.[www.guerrillas.ro ; www.myspace.com/guerrillas ] Dupa lansarea albumului de debut - Guerrilla Spirit - in aprilie 2008, au avut un turneu national, dar si in Ungaria, alaturi de Subscribe si Cadaveres. Guerrillas se pregatesc in Martie 2009 de un turneu European.

Invitati  speciali vor fi Smog [www.myspace.com/smogsatumare ] din Satu Mare, abordand tot stilul hardcore/thrash.

Ce este defapt .:CJ HC:.?
Cluj-Napoca Hardcore [.:CJHC:.] a luat nastere la initiativa lui András Vörös [BPRNR www.bprnr.com/Superbutt] si a noastra [Guerrillas & Crew], pentru a ne implica în scena clujeana de metal hardcore, dorind participarea activa în organizarea unor evenimente live, asigurand normalitatea si continuitatea fenomenului muzical din care facem parte. Pe pagina oficiala www.cjhc.ro puteti consulta calendarul urmatoarelor concerte, de asemenea puteti asculta sau viziona clipuri cu trupele care vor canta în cadrul evenimentelor organizate de CJHC.

Mai multe informatii aici:
www.cjhc.ro
www.cadaveres.hu
www.guerrillas.ro
www.myspace.com/smogsatumare
www.myspace.com/cadaveres
www.myspace.com/guerrillas
www.myspace.com/clujnapocahardcore



MAI MULTE DESPRE Guerrillas
Posted by .:CJ HC:. Crew, at 00:00 |  October 01, 2008  | 0 Comentarii  | 3818 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Primele concerte organizate de Cluj-Napoca Hardcore [.:CJHC:.]

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri