stiri rock

SATAN KLAUS METAL PARTY 3 - RELOAD EDITION - ULTIMELE DETALII!

SATAN KLAUS METAL PARTY 3 - RELOAD EDITION - ULTIMELE DETALII!
Revenim cu ultimele detalii legate de editia a treia a festivalui de club Satan Klaus Metal Party. Evenimentul, programat initial in a doua jumatate a lunii decembrie 2009, se va desfasura sambata, 9 ianuarie 2010, incepand cu ora 18.00 in Clubul Fire din Bucuresti, situat in Centrul Istoric al Capitalei, pe str.Gabroveni nr 12. Prezenta editie a Satan Klaus aduce pe scena cinci trupe din Romania si Republica Moldova in cadrul unui eveniment cu o durata de mai bine de cinci ore, urmat de rockoteca lui Lenti Chiriac, cu un program ce se va intinde pana la primele ore ale diminetii. Biletele la acest eveniment se vor achizitiona direct in seara concertului, la intrare, la pretul de 25 de lei. Data fiind capacitatea clubului, numarul biletelor pentru Satan Klaus Metal Party 3 va fi limitat la doar 200 de bucati. Informatii suplimentare si rezervari la tel. 0721.107776 sau la email axa666@yahoo.com

Si de aceasta data, sunetul si luminile pentru Satan Klaus Metal Party vor fi asigurate de Green Sound Team si ca o premiera a concertelor de club din Romania, recitalurile trupelor Pavilionul 32 si Abnormyndeffect vor fi inregistrate audio / video, cu mai multe camere fixe si mobile, sub directa coordonare a lui Costin Chioreanu si Marius Costache, doua dintre cele mai proeminente personaje la nivel underground, cand vine vorba de editare audio si video, cunoscuti datorita multiplelor colaborari cu mai multe trupe din undergroundul autohton sau de pe scena internationala. Materialul va fi inregistrat si ulterior editat in perspectiva lansarii primului material DIY autohton in format split DVD.

Mai multe informatii despre trupele prezente la Satan Klaus Metal Party 3:


ABNORMYNDEFFECT (Chisinau, Rep.Moldova - total technical grindcore)
www.myspace.com/abnormyndeffect

Cei patru basarabeni, cunoscuti publicului din Romania datorita prestatiilor incendiare alaturi de Parricide, Vital Remains sau Grave Maker, vor veni pentru prima data la Bucuresti in noua formula, care include un nou bassist, aceasta fiind prima schimbare de componenta inca de la infintarea trupei. Satan Klaus Metal Party reprezinta prima aparitie live a grinderilor abnormali pe scenele din Romania in 2010, ei participand in ianuarie / februarie 2010 la primul turneu in Scandinavia si Tarile Baltice, alaturi de mai multe date in Ucraina, Rusia, Belarus si Romania, urmand sa isi aniverseze cei sapte ani de activitate la sfasitul lunii februarie printr-un nou show la Bucuresti.

SPIRITUAL RAVISHMENT (Oradea, Romania - extreme death metal)
www.myspace.com/spiritualravishment

Cvartetul oradean revine pe scena din Bucuresti dupa recitalurile foarte reusite in deschiderea concertelor Lividity si God Dethroned, de data asta in calitate de co-headliners ai celui mai extrem eveniment underground in-door din Bucuresti. Cu pregatirile primului album de debut deja in faza finala a productiei si cu moralul ridicat dupa un recital incendiar in cadrul festivalului maghiar Full of Anger Fest, cei patru ardeleni vor veni sa spulbere totul in calea lor in cadrul unui recital brutal si extrem.

PAVILIONUL 32 (Timisoara, Romania - fast hardcore / crust / punk)
www.myspace.com/pavilionul32

Trupa care vine din orasul de pe Bega, locul in care romanii si-au castigat libertatea acum 20 de ani, probabil cea mai activa trupa underground romaneasca la capitolul concerte live, cu mai multi ascultatori fanatici in strainatate decat pe plaiurile mioritice, va lovi pentru prima data la Bucuresti in 2010, dupa ce in septembrie 2009 au sustinut un recital incediar in cadrul Poke Fest. Pavilionul 32 reprezinta probabil cea mai extrema combinatie de hardcore, crust si fast punk, cu puternice grefe de grindcore, totul cantat la viteza maxima, o mixtura infernala in egala masura afiliata agresivitatii punk, dar si metalului extrem, quintessenta amestecului Discharge, Napalm Death, Agathocles si Extreme Noise Terror.

KA.DINGIR.RA (Chisinau, Rep.Moldova - brutal technical death metal)
www.myspace.com/kadingirramd

Trupa care l-a livrat pe Yura, noul bassist de la Abnormyndeffect, este o prezenta oarecum noua a scenei din Chisinau, dar una de maxima calitate, ei urmand calea metalului tehnic si alambicat, pe felia Nile, Pestilence, Psychroptic, Morbid Angel. In premiera in Romania, Ka.Dingir.Ra este, dupa Dakon, prima trupa care va surprinde din nou prin profunzimea compozitiei, viteza excesiva si performantele tehnice caracteristice trupelor de brutal death metal.

VILE OBSESSION (Iasi, Romania - deathcore / grindcore)
www.myspace.com/vileobsession

Opening act-ul festivalului din acest an este trupa Vile Obsession, razesii lui Stefan, convertiti sonoritatilor moderne, un amestec brutal si extrem de Despised Icon si Cephalic Carnage, ajungand in premiera pentru un show in capitala.

Sursa: Coro - Axa Valaha



MAI MULTE DESPRE AbnormyNdeffect, Ka.Dingir.Ra, Pavilionul 32, Spiritual Ravishment, Vile Obsession
Posted by H., at 11:15 |  January 04, 2010  | 0 Comentarii  | 3803 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SATAN KLAUS METAL PARTY 3 - RELOAD EDITION - ULTIMELE DETALII!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri