stiri rock

Setherial, Impiety, I Divine si Akral Necrosis in Suburbia

Setherial, Impiety, I Divine si Akral Necrosis in Suburbia
Setherial, Impiety concerteaza la Bucuresti

Joi, 22 aprilie 2010, ora 19:00, Stay Metal Forever alaturi de Metal Maniac aduc pentru prima data in Romania doua dintre cele mai importante trupe de black metal din undergroundul european in clubul Suburbia din Bucuresti.

Astfel, headlinerii serii vor fi Setherial (Suedia) si Impiety (Singapore). Concertul face parte din turneul “European Terror Reign 2010” pe care trupele il intreprind luna aceasta. In deschiderea concertului vor canta I Divine (Ungaria) si Akral Necrosis (Romania).

Pretul unui bilet este de 25 lei si vor putea fi cumparate la intrare in ziua concertului
Adresa club Suburbia : Strada Selari, Nr. 18, Bucuresti – www.suburbia.ro

Setherial (Black Metal Cult – Suedia) – una din cele mai importante trupe din undergroundul black metal european s-au format in anul 1993 in Suedia. In 2003 acestia semneaza un contract cu casa discuri Regain Records, iar in anul urmatorul au lansat albumul “Endtime Divine”. Anul acesta trupa va lansa un nou album intitlulat “Ekpyrosis”, album ce va fi promovat in turneul european pe care trupa il intreprinde in luna aprilie.

Lineup:
Infaustus: Vocals
Kraath: Guitars
Mysteriis: Bass
Guh.Lu: Guitars
Atum: Drums

Discografie:
1995 - För Dem Mitt Blod EP]
1996 – Nord
1997 – Lords of the Nightrealm
1999 – Hell Eternal
2003 – Endtime Divine
2006 – Death Triumphant
2010 - Ekpyrosis

Impiety – (Black War Metal – Singapore) – s-au format in anul 1990 in Singapore, fiind influentati de trupe ca Sodom, Bathory, Sarcofago, Morbid Angel etc, lansand in anul 1992 un promo numit "Ceremonial Necrochrist Redesecration" care a fost foarte bine primit in toata lumea.
Cu o discografie destul de impresionanta Impiety reprezinta in acest moment un nume important pe scena black metal mondiala.
Line-up:
Shyaithan (vocals,guitar)
Mike Priest ( guitar)
Demonomancer (bass)
Tremor (drums)

Discografie
Demos
Rehearsal Demo (demo, 1991)
Ceremonial Necrochrist Redesecration (demo, 1992)
EPs
Salve The Goat...Iblis Exelsi (EP, Shivadarshana Records, 1993)
Funeralight (EP, Ultra-Hingax, 1997; reissued by Agonia Records, 2006)
Unholy Masters of Darkness (split 7" EP with Profanatica, Samhain Records, 1999)
Two Majesties: An Arrogant Alliance of Satan's Extreme Elite (split 7" EP with Surrender of Divinity, Unholy Horde Records, 2004)
Two Barbarians (split 7" EP with Abhorrence, Agonia Records, 2008)
Dominator (EP, Pulverised Records, 2008)
Albums
Asateerul Awaleen (LP, Shivardarshana Records, 1996; reissed by Agonia Records, 2004)
Skullfucking Armageddon (LP, Dies Irae Records, 1999; reissued by Drakkar, 2000)
Kaos Kommand 696 (LP,Osmose, 2002)
Paramount Evil (LP, Agonia Records, 2004)
Tormentors of Tijuana (live LP, Heavy Metal Super Stars Records, 2007)
Formidonis Nex Cultus (LP, Agonia Records, 2007)
18 Atomic Years Satanniversary (compilation double LP, Agonia / Pulverised Records, 2008)
Terroreign (Apocalyptic Armageddon Command) (Agonia, 2009)


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis
Posted by Cynyc, at 15:39 |  April 22, 2010  | 0 Comentarii  | 2055 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Setherial, Impiety, I Divine si Akral Necrosis in Suburbia

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri