stiri rock

TRANSILVANIA deschide concertul ATTIC din Bucuresti

TRANSILVANIA deschide concertul ATTIC din Bucuresti
Dupa cum am promis, va prezentam trupa de deschidere a concertului formatiei germane de heavy metal ATTIC, programat in Club Fabrica, Bucuresti, str. 11 Iunie, nr. 50, pe data de 21 mai. TRANSILVANIA este una din cele mai vechi trupe ale scenei romanesti, fiind fondata in ianuarie 1988 la Bucuresti. In anii '90, TRANSILVANIA a participat la numeroase festivaluri rock, cum ar fi Festivalul Fun Rock (1990, Sala Palatului, premiul revistei Rocker),  Festivalul Rock Bacau (1992, premiul II), Festivalul Samrock (1995, premiul I). Una din cele mai cunoscute piese este chiar Transilvania, difuzata la TVR in ianuarie 1991 la celebra emisiune a lui Petre Magdin, Intalnirea de la miezul noptii.

Adepti ai unui heavy metal cu mesaj istoric si inflexiuni folclorice celtice si balcanice, din care nu lipsesc  influente clasice Iron Maiden sau cele de rock progresiv, bucurestenii se vor prezenta in urmatoarea formula: Marius Neumann - voce, Daniel Himpa - chitara, Cornel Marin - bass si  Daniel Bucatariu - tobe.


Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Transilvania
Posted by H., at 09:30 |  May 07, 2015  | 1 Comentarii  | 2034 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TRANSILVANIA deschide concertul ATTIC din Bucuresti

  • Parca si Costi Sandu a fost vocal la ei, in cazul in care e aceeasi Trainsilvanie. I-am prins si eu la IMN prin '96, se pregateau de un album pe care l-am asteptat cu sufletul la gura, asemeni multor albume ale acelor vremuri care nu au mai aparut niciodata. Mare pierdere pentru metalul romanesc. Acum, probabil, e mult prea tarziu, undergroundul metalic a avansat foarte mult, insa nu se stie niciodata. Chiar sunt curios sa aflu ce le poate pielea.

    1. Posted by Fantotzii | 07 Mai 2015 12:07
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri