Shifting Sands

Shifting Sands Activa
Site: www.facebook.com/shiftingsandsband
 
Tara: Romania
 
Oras: Bucuresti
 
COMPONENTA:
Daniela Oancea - voce
Bogdan Trîmbaciu - chitară
Bogdan Prundeanu - chitară
Răzvan Brăileanu - bas
Andrei Ilie - tobe

Ex-membri:
Alin Pildner - tobe
 

Biografie

Gen: heavy/progressive metal
Membrii fondatori ai trupei SHIFTING SANDS (Bogdan Trîmbaciu, Răzvan Brăileanu şi Bogdan Prundeanu) cântă împreună din 2009.
După o serie de schimbări de componenţă, formula trupei a fost stabilită prin venirea bateristului Alin Pildner şi a vocalistei Daniela Oancea la începutul anului 2011.
În perioada care a urmat, SHIFTING SANDS a ales să se concentreze asupra repetiţiilor şi a cizelării compoziţiilor proprii şi să lase apariţiile live pe plan secund (cu toate acestea, trupa a avut câteva concerte în vara anului trecut, pentru a-şi demonstra capacitatea de a susţine un recital în faţa publicului). Eforturile i-au fost răsplătite în septembrie 2011, când SHIFTING SANDS a câştigat Premiul I la Festivalul Posada Rock din Câmpulung Muscel.
La începutul lui noiembrie 2011, Andrei Ilie i-a luat locul lui Alin Pildner la tobe, o schimbare care s-a dovedit benefică: SHIFTING SANDS s-a calificat în semifinalele Global Battle of the Bands România şi, în urma unui recital susţinut la Arenele Romane, a fost una dintre trupele care a participat la finala naţională a acestei competiţii.
În 2012, SHIFTING SANDS au participat la două dintre cele mai importante festivaluri de gen, OST Fest (Bucureşti) şi Posada Rock (Câmpulung Muscel).
 

Poze

Comenteaza la: Shifting Sands

COMENTARIUL TAU

Stiri

Concerte