stiri rock

DEICIDE: noutati despre concertul din Romania!

DEICIDE: noutati despre concertul din Romania!
Biletele pentru concertul DEICIDE / Avatar / [tba]  - din data de 30 Mai 2010 (Bucuresti, Studio Martin) vor fi puse in vanzare pe data de 1 martie: primele 100 de bilete vor fi la pretul de 66 RON, urmatoarele bilete la pretul 78 RON. Numarul total de bilete este de 500.

Acestea se vor gasi la Titus (Bestial Rec tel: 0722814991 / e-mail: titus@bestial.ro / yahoo messenger: dark_distro) si la membri staffului Hatework (pentru detalii se trimite mail la bilete(at)hatework(punct)ro, sau telefon 0728328032). Biletele se pot comanda si ramburs prin posta, la aceeasi adresa de mail Hatework (sunt scutite de taxe postale comenzile de peste 4 bilete).

 

Reamintim cateva detalii despre Avatar.

Avatar este una dintre cele mai vechi si constante trupe de metal autohtone. Din 1996, când a luat fiinta Avatar, craiovenii nu au incetat sa se reinventeze. Abordarea a evoluat de la metalul tehnic-experimental al primelor demouri la un melodic death metal foarte energic, fiind incontestabil un nume de referinta pentru evolutia genului in Romania. Nu intamplator, primele doua produse Avatar au cunoscut vanzari de peste 3000 de exemplare, si, de asemeni, nu intamplator, este trupa emblematica ce a aparut pe coperta Death Metal Lexiconului publicat in 2001.

Dupa 2000 au impartit scena cu nume precum: Megadeth, Pungent Stench, Sepultura, Samael, Debauchery, Rotting Christ, Behemoth  si multe altele, atat in evenimente din Romania, cat si in aparitiile live de peste hotare. Pasul major facut de Avatar in 2010, a fost pregatirea celui mai recent material "Subjects Of The Same Suffering", a carui prioritate a fost calitatea finala, cooptandu-I, alaturi de ei, pe celebrul Tue Madsen (Heaven Shall Burn, The Haunted, Aborted, Dark Tranquility, Behemoth, etc), pe Marius Costache (recording engineer) si pe deja atat de cunoscutul Costin Chioreanu de la Twilight13media (Grave, Centinex, Foscor, Running Wild, Absu, etc).

Avatar vor putea fi urmariti pe 30 mai, ca support-act pentru Deicide, intr-un recital special de aproape o ora.

http://www.myspace.com/avataromania

Vom anunta in zilele ce urmeaza cel putin inca o trupa care va evolua in cadrul evenimentului din 30 mai.

Sursa: Hatework



MAI MULTE DESPRE Avatar, Deicide
Posted by H., at 23:59 |  February 25, 2010  | 0 Comentarii  | 2279 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEICIDE: noutati despre concertul din Romania!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri