stiri rock

George Pătrănoiu (METROCK, ACT, TAXI, SCHIMBUL 3 etc) s-a stins din viaţă

George Pătrănoiu (METROCK, ACT, TAXI, SCHIMBUL 3 etc) s-a stins din viaţă
George Pătrănoiu, considerat cel mai bun chitarist de metal din România, s-a stins din viaţă ieri în jurul orei 5:00 AM, după ce a pierdut lupta cu cancerul - bolă de care suferea de mai mulţi ani.

A activat în trupele The Order, Metrock, Illegal Operation, Taxi, Schimbul 3, Raza şi Act. A colaborat cu MS, dar şi cu Orchestra Simfonică a Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Brăila, interpretând Simfonia 40 de Mozart. A susţinut un workshop pentru Jackson’s Guitars şi a fost unul dintre cei patru chitarişti selectaţi pentru evenimentul Guitaromania.

 
 
 

 
 
Pe 6 decembrie a avut loc Un pas înainte - un spectacol cartibail pentru ajutorarea lui George, participând trupe şi artişti precum Taxi, Sarmalele Reci, Pact by Leo Iorga şi Adi Ordean, Tudor Turcu & Band, Gyuri Pascu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, Victor Solomon & Florian Stoica.

 


MAI MULTE DESPRE ACT, Metrock, Raza
Posted by Fantotzii, at 10:21 |  December 20, 2015  | 1 Comentarii  | 6739 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: George Pătrănoiu (METROCK, ACT, TAXI, SCHIMBUL 3 etc) s-a stins din viaţă

 • IN MEORIA LUI GEORGE PATRANOIU.

  MA NUMESC ADRIAN GEORGE ILIE FOST MEMBRU MARFAR/VOLTAJ/IRIS/INCOGNITO/VALI STERIAN SI COMPANIA DE SUNET.

  IATA MESAJUL MEU PENTRU CEL CE A FOST DAR VA RAMINE IN SUFLETUL MEU ANUME GEORGE PATRANOIU. EL ESTE TIZUL MEU. CA AZI SA AFLU CA VA FI DEPUS LA BISERICA SF. ILIE- O ALTA COINCIDENTA PE CARE NU O POT IGNORA. DECI... PE LI NGA SUBIECTUL GEORGE PATRANOIU VOI ABORDA CU ACORDUL VOSTRU SI SUBIECTE ADIACENTE CARE AU INTR-UN FEL LEGATURA CU CEEA CE SE INTIMPLA IN TARA VIS A VIS DE MUZICA ROCK SI DERIVATELE EI. ASA CA...

  GEORGE NU A FOST UN SIMPLU GHITARIST CI A FOST POATE CHIAR CEL MAI MARE CHITARIST. AM AFLAT INTR-UN TIRZIU DE SITUATIA LUI CEEA CE M-A MISCAT FOARTE MULT. MI SE SPUNEA CA ESTE IN METASTAZA IAR EL ASTEAPTA CUMINTE SA PLECE SPRE MAREA CALATORIE. IN ACESTE RINDURI VOI ADUCE AMINTE INSA SI DE ALTE SITUATII SI DE CE NU DE CUM AM FOST MAI TOTI CARE AM ABORDAT UN ANUME GEN MUZICAL CE NU A PLACUT VREODATA SCHIZOIZILOR DE LA PUTERE ORICARE AR FI FOST

  DECI... MOARTEA LUI VINE DUPA CELE INTIMPLATE LA CLUBUL COLECTIV. UN CHITARIST GENIAL. NU DORESC RAUL NIMANUI DAR MA GINDESC LA JIGODIILE COMUNISE CARE NE-AU PRIGONIT CARE MIE MI-AU LUAT CETATENIA ROMANA INAINTE SA PLEC LA CITE BATUTE AU DAT SI CITI AU ARUNCAT IN SANTURI BATUTI BESTIAL ARUNCIND ALCOL PE EI CA TRECATORII SA CREADA CA ERAU BETI ETI
  TRAIESC AZI BINE MERSI FARA VREO MUSTRARE DE CONSTIINTA. DIN PACATE SINT MOMENTE CIND SUFLETE NEVINOVATE PLEACA IN LUMEA DE DINCOLO SI MAI AVEU MULTE DE SPUS. DA VIATA NU ESTE "FAIR" SI TREBUIE UNEORI SA NE DECLARAM INVINSI. INVINSI INSA AICI PE PAMINT. AU MURIT MULTI DINTRE CEI CARE II CUNOSC OAMENI CU SUFLE DE ARTIST FARA A SPUNE AICI DE CE VALOARE AVEAU EI PENTRU CA URASC CLASAMENTELE DACA VRETI. DE LA VALI STERIAN, GABI VULPE, RADU RADUCANU, LIVIU TUDAN, CAPLESCU, RUNCEANU, SORIN TUDORAN, MERCA, GIL DOBRICA, FOSTI COLEGI DE TRUPA CE I-AM AVUT IN DECURS DE ANI CA MARTI POPESCU DE LA IRIS SAU SICA CAPANU FOSTUL MEU BATERIST DE LA FICUS/MARFAR SAU OMUL CE M-A AJUTAT CEL MAI MULT CA NICKY DINESCU {VOLTAJ, IRIS, INCOGNITO). APOI NU POATE FI UITAT TEO PETER UN MARE SUFLET..

  GREU SA VAD CUM CRIMINALI AI FOSTULUI REGIM AU TRAIT SI IN ACTUALUL REGIM CU PENSII DE NEAM PROST ACUZATI DE CRIMA CA UN "FICIOR SI VISINESCU" AU AVUT SANSA SA TRAIASCA SI TRAIESC. DA SUFLETELE NEVINOVATE AU FOST LUATE. POATE CA PE PAMINT LUMEA SI-A IERDUT SUFLETUL SI CRED ASTA FARA TAGADA. EI CARE AU FACUT CRIME CARE VOR SCAPA SI DE PUSCARII PE CIND UN ARTIST CA GEORGE PATRANOIU SI ALTII DIN ALTE DOMENII S-AU STINS DISCRET PLECIND PISH PISH FARA SA-SI FI LUAT RAMAS BUN. SINT IMBECILI CARE SE BUCURA DE CHESTII MARUNTE DE REUSITE ALE UNOR MINTI SIMPE CU CAPTE MICI SI CREIERE LEJERE CARE AROGANTI DE LA UN POST TV , ZIARE SI RADIO ISI DAU CU PAREREA SI PROMOVEAZA CE VOR MUSCHII LOR PE SPAGI PE OCHI FRUMOSI. EU NU CRED CA S-A MURIT PENTRU ASTA. DIN PACATE ESTE LUMEA LOR. ESTE CEASUL LOR. CEAUSESCU IMPOTRIVA CARUIA AM SCRIS SI AM SUFERIT IMI DAU SEAMA CA ERA MULT MAI DECENT MULT MAI CORECT. EL ERA DUSMANUL PE FATA NU DIN ASTIA GEN IUDA CARE TE LOVESC PE LA SPATE CARE STIU SA MANEVREZE CUVINTUL SI SPERANTA PE FONDUL UNEI SARACII AL UNIE SOCIETATI LISPITA DE SPERANTA. .IATI VAZUT CE REPEDE S-AU IMBRACAT TOTI CU JECI DE PIEPE DUPA TRAGEDIA DE LA COLECTIV? TOTI DE LA RADIO DE LA ORICE TELEVIZIUNE DEVENEAU ROCKISTI. MDA... DADEA BINE NU? AU CHEMAT CITIVA COPII IN STUDIO MAI MULT PENTRU CA SA-I DESCOASA SA VADA EI CINE SINT LIDERII CE VOR SI APOI SA LE EXPLICE CA NU STIU CE VOR. DA LE ERA FRICA. SINCER AM CREZUT CA VOR RELUA IDEILE PROCLAMATIEI DE LA TIMISOARA. DIN PACATE SE DOEDEA CA ROMANUL S-A TREZIT DAR NU S-A DAT JOS DIN PAT. SPATIUL DE MANIPULARE DE MANEVRA ESTE URIAS CIND SIND BANII CARE SINT CIND MULTI SI-AU PIERDUT O CREDINTA O SPERANTA AVIND DOAR O DEVIZA "ACUM SAU NICIODATA. " DE MULTE ORI ACUM NU EXISTA SI ISI PUN CAPAT ZILELOR.

  DA TIMPURI GRELE. MA INTREBAM CITE TELEVIZIUNI AU DAT ROCK PE POSTURI? SEGMENTUL SOCIAL CEL MAI DE TEMUT CEL MAI SINCER POATE CARE NU A CINTAT PENTRU BANI CI PENTRU LIBERTATE ANI SI ANI DE ZILE ESTE INDEXAT. VIN IN TARA MARI ARTISTI AI LUMII CARE NU SINT PROMOVATI NU VEZI CITEVA ASPECTE DE LA SPECTACOLELE AVUTE INSA NE INTERSEAZA CE SE INTIMPLA CU PRODANCA CU SPECIMENELE DE GABOR , LA VOCEA ROMANIEI LA DANSEZ PENTRU TINE UNDE TELEVIZIUNILE FAC PROFIT URIAS DIN RECLAME. NU SE MAI CITESTE? STIM.

  SI IATA CUM ACEST MARE GHITARIST S-A STINS FIIND TRECUT LA INDEX MURIND CU INIMA IMPACATA DE A FI PLECAT INTR-O ALTA LUME UNDE SA FIE APRECIAT UNDE SA POATE SA SPUNA CE ARE DE SPUS. PARCA DORIND SA PLECE DIN LUMEA ASTA NEDREAPTA LASIND MAI MULT AER SI SPATIU UNOR ACEFALI UNOR SCHIZOIZI CARE SE CRED NEMURITORI CREZIND CA ARTA INCEPUT SI SE VA TERMINA CU EI . MA SIMT UN PRIVILEGIAT DE A FI PRIMIT UN DISC PROIECT DE LA GEORGE. L-AM ADMIRAT MULT. ESTE CINEVA CARE SE AFLA IN TARA SI CARUIA I-AM TRIMIS SOLOURILE LUI GEORGE PE CIND ERA LA SCHIMBUL TREI ... LE-AM SCOS CA FIIND UNICE SI INTREBINDU-MA CUM A PUTUT SA APARA UN ASTFEL DE GHITARIST IN ROMANIA UNDE NICI INSTRUMENTE NICI BANI NICI VREO SPERANTA PENTRU ROCK PENTRU HARD SAU METAL ROCK. NU STIU CUM TRAIESC MULTI DINTRE EI PENTRU CA NU AU CONCERTE NU AU BANI AU DOAR UN SUFLET MARE SI CINE NU II CUNOASTE AR FACE BINE SA TACA.

  lA RADIO ERAM INTREBAT DACA AS FI DE ACORD SA FIE DESFIINTAT MANELELE. NU POTI INTERZICE UN CURENT MUZICAL DAR CEEA CE LE-AM SPUS A FAOT CLAR ANUME CA AR TREBUI MEDIA SA ALOGE TIMP EGAL PENTRU TOTI. ROCUL SI DERIVATELE LUI AU FOST COMPLET SCOASE. ELE NU EXISTA. ELE NU ADUC BANI SI DE AICI... ESTE TRIST PE CIND A MAI PLECAT UN OM DEOSEBIT DE LINGA NOI. PACAT MARE PACAT. IAR VOI CARE V-ATI PUS JECI DE ROCK SA VA VAD DACA O SA PURTATI SI DOLIU PENTRU UN OM CA GEORGE PATRANOIU CARE A FOST INEGALABIL. DRAGUL MEU TIZ ITI DORESC O LUME MAI BUNA ACOLO UNDE TE-AI DUS IAR DUMNEZEU SA-TI IERTE PACATELE FACUTE CU STIINTA FAR' DE STIINTA CU GINDUL SAU CU FAPTA! DRUM

  1. Posted by agstudio27 | 20 Decembrie 2015 16:05
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri