stiri rock

LOT OF RAGE: Lake of Tears & Rage la Bucuresti

LOT OF RAGE: Lake of Tears & Rage la Bucuresti

LOT OF RAGE

Pe 8 septembrie 2007, la Arenele Romane din Bucuresti, aveti ocazia sa participati la un nou eveniment Metalfan: Lot Of Rage.

La un an si jumatate de la primul lor concert in Romania, ce s-a bucurat de un succes imens, starnind valuri de reactii pozitive in randul fanilor si al presei, suedezii Lake Of Tears se intorc la Bucuresti cu un nou album, fiind insotiti de Rage, una dintre cele mai bune trupe germane de power metal, intr-un concert-eveniment deschis de trupa romaneasca Thunderstorm.

11 martie 2006 a insemnat atat primul concert organizat de Metalfan.ro, cat si primul concert Lake of Tears in Romania, precum si un vis implinit pentru 1700 de fani, dar si durere profunda pentru altii. Suedezii au creat o adevarata isterie, biletele epuizandu-se cu doua saptamani inainte de eveniment, luand prin surprindere si trupa, si organizatorii. Sutele de fani care au ascultat show-ul cu lacrimi in ochi, din afara salii Agronomia, pot fi linistiti de data aceasta: evenimentul “Lot Of Rage” are loc la Arenele Romane, o locatie cu o capacitate suficienta pentru a-i primi pe toti cei care doresc sa participe.

Pretul biletelor este de 65 de lei si se pot  achizitiona din reteaua Bilet.ro astfel:
- online pe site-ul www.bilet.ro
- din magazinele Muzica, Music Shop si Sala Polivalenta din Bucuresti
- din magazinele Flanco (lista completa poate fi gasita pe www.bilet.ro)

Mai multe detalii in permanenta pe www.metalfan.ro si www.lotofrage.metalfan.ro

 Spectacolul va incepe la orele 18:30, iar accesul publicului se va face cu o ora inainte, adica 17:30.

Pana vineri, 7 septembrie inclusiv, biletele se vor gasi in continuare in toate punctele de distributie ale Bilet.ro. Lista completa a locatiilor ce vand bilete pentru Bilet.ro poate fi gasita pe www.bilet.ro/ridicaBilet sau www.lotofrage.metalfan.ro/bilete.html 

Pentru cei care nu au apucat sa cumpere bilete pana la acea data, ele vor fi disponibile si in ziua concertului direct la Arenele Romane, la acelasi pret de 65 lei.
 

NU este permis accesul la concert cu:
- obiecte contondente (inclusiv umbrele – in caz de ploaie va rugam sa apelati la pelerine impermeabile), arme (albe sau de foc), accesorii vestimentare (tepi, tinte) care pot provoca ranirea participantilor la spectacol
- bauturi de orice fel
- camere video
- droguri de orice fel

Pentru a evita neintelegerile cu persoanele care asigura accesul in locatie si cu oamenii de ordine, va rugam respectuos sa luati in considerare regulile de mai sus. Obiectele de mai sus nu pot fi lasate in custodia organizatorilor sau a oamenilor de ordine.

 
Este permis accesul cu aparate foto de orice fel!


RESTRICTII DE VARSTA
Nu este recomandata prezenta la concert a copiilor sub 5 ani sau a carucioarelor pentru copii.
In cazul in care doriti totusi sa participati la eveniment impreuna cu familia, NU este necesara cumpararea de bilete pentru copiii sub 6 ani. Va rugam sa aveti la dvs. copia certificatului de nastere, pentru a evita orice neintelegeri privitoare la varsta.


Dupa intrarea in locatie si ruperea biletului de catre organizator, parasirea locatiei presupune pierderea valabilitatii biletului. Dupa aceea, accesul la concert va fi permis doar cu un nou bilet.MAI MULTE DESPRE Lake of Tears, Rage, Thunderstorm
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  June 21, 2007  | 56 Comentarii  | 16108 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LOT OF RAGE: Lake of Tears & Rage la Bucuresti

  • hip hip hooray, rage!!! bestios live :D

    1. Posted by slimey | 21 Iunie 2007 17:45
  • Nice...

    2. Posted by Mikix | 21 Iunie 2007 18:25
  • Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaage

    3. Posted by Fuck Off | 21 Iunie 2007 19:29
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri