stiri rock

PARADISE LOST / SAMAEL: concert la Cluj Napoca!

PARADISE LOST / SAMAEL: concert la Cluj Napoca!

Paradise Lost, Samael si Ghost Brigade vor concerta in 3 decembrie 2009 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

De 20 de ani numele Paradise Lost a insemnat una din cele mai importante prezente in lumea metal-ului. Considerati unii din formatorii goth metal-ului, britanicii au sustinut concerte in intreaga lume si au lansat nu mai putin de 12 albume de studio, incluzand ultimul disc Faith divides us - Death unites us, ce va fi lansat in luna septembrie. De la album la album s-a putut observa felul in care trupa a evoluat, oferind produse cat se poate de deosebite. Valoarea lor este cu atat mai mare pe cat de multe laturi ale goth-ului au imbinat cu metal-ul.
Au fost mereu printre trupele indragite de rockerii romani si au ajuns sa se numere printre cei ce vin la noi in mod regulat. Trebuie amintit faptul ca ultimul concert in Romania a avut loc in ianuarie 2008. Fanii Paradise Lost vor putea sa isi vada trupa preferata in acest an intr-un alt cadru decat pana acum, si anume la Cluj-Napoca. Ce cadru ar putea fi mai potrivit pentru o trupa de goth metal decat unul transilvanean?...

Impreuna cu cei de la Paradise Lost vor canta elevtienii de la Samael, o alta trupa obisnuita deja cu publicul roman. Black metal, industrial metal, symphonic metal. Totul pus intr-un blender si amestecat.
La fel ca si trupa cu care va imparti scena, Samael a experimentat de-a lungul carierei mai multe laturi ale muzicii, obtinand in majoritatea cazurilor rezultate de exceptie. S-au bucurat de aprecierea publicului din Romania chiar de la inceputul anilor ’90. Au ramas mereu activi in lumea metal-ului si au continuat sa faca muzica indiferent de ce trend era la moda.

Ocazia de a vedea aceste doua trupe impreuna pe scena la Cluj-Napoca este cu adevarat un cadou de iarna facut iubitorilor de rock din Romania!

Biletele vor fi disponibile incepand din 11 septembrie 2009 si vor costa 78 RON pana in data de 30 septembrie si 85 RON dupa data de 01 octombrie. Numar de bilete: 650. Acestea se vor vinde prin Eventim, in magazinele Germanos, in librariile Carturesti, magazinele Vodafone si online pe www.eventim.ro

 

Un eveniment oferit de Promusic Prod. si revista Maximum Rock.
www.promusicprod.ro/paradiselost

 



MAI MULTE DESPRE Paradise Lost, Samael
Posted by Ella, at 00:00 |  September 10, 2009  | 2 Comentarii  | 2349 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PARADISE LOST / SAMAEL: concert la Cluj Napoca!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri