stiri rock

Romanian Thrash Metal Fest 3: Old Grave Fest

Romanian Thrash Metal Fest 3: Old Grave Fest
Devenit deja traditie pentru unii si loc de pelerinaj pentru altii dupa doar doua editii, Romanian Thrash Metal Fest – evenimentul exponential al Romanian Thrash Metal Club - isi dezvaluie primele detalii generale legate de locatia si line-upul celei de a treia editii, si nu numai!

Romanian Thrash Metal Fest 3rd Edition, ca si editiile precedente, isi propune in primul rand sa consolideze efortul concret al Romanian Thrash Metal Club de a-si pune in practica manifestul conform caruia clubul a fost infiintat cu scopul expres de a promova si sustine metalul traditional in Romania.

Gandit inca din prima clipa ca o platforma de promovare, Romanian Thrash Metal Fest este probabil singurul festival din lume care se prezinta ca un efort conjugat la modul interactiv al celor trei mari componente ale scenei: fani, trupe si promoteri.

Astfel, dupa precedentele editii la care paza si accesul au fost facute de catre fani (membrii RTMC) in colaborare cu compania de paza – la randul ei alcatuita din fani - (Hardcore Security), oficiile de gazda de catre artisti (Alessio si Riccardo - Violentor) iar stage managementul  si merchandise-ul de catre promoteri ca Stefan Zaharescu - Buvnitz (Mighty Owl Productions, Rockstadt), Elly (Hatework, Asociatia Culturala Manifest) sau Titus (Bestial Records, letsrock.ro, Metal Under Moonlight), totul desfasurandu-se in locatia complexa care este clubul Fabrica si care pune la dispozitia vizitatorului toate comoditatile rezervate in general festivalurilor cu pompa si pretentii (terasa, restaurant, lounge, galerie de cumparaturi precum si 3 baruri) dar si o echipa profesionista de hosting (Fane, Vicentiu, Gabi, Nicu Galie de la Green Sound Team, Viezure & co.), Romanian Thrash Metal Club isi propune sa duca lucrurile catre nivelul superior, acolo unde falsele granite impuse de catre o industrie falimentara si muribunda se topesc, reunind astfel sub acelasi acoperis participantii in primul rand in calitatea lor de fani care vor canta, vor topai si isi vor asigura singuri serviciile si confortul specifice acestui gen de manifestare.

Acestea fiind spuse, asteptati-va ca pentru a treia editie a Romanian Thrash Metal Fest – Old Grave Fest, care va avea loc in datele de 10-11 octombrie in club Fabrica – Bucuresti, str. 11 Iunie nr. 50, surpriza din numele festului sa fie cea mai mica si ca formatiile deja confirmate (GRAVE, maestrii deathului suedez, DESASTER care tocmai au implinit 25 de ani de blasfemie, SODOMIZER la o revenire mult asteptata, thrasherii new-yorkezi de la HELCANNON si grecii nebuni SLAUGHTERED PRIEST si NECROCHAKAL) sa fie doar inceputul!

Astfel, cu promisiunea ca vom reveni in scurt timp cu detalii utile, in prag de vacanta si sarbatori, noi, Romanian Thrash Metal Club, va uram sa vi se implineasca tot ce va doriti si un an 2014 mult mai bun lasand prima versiune a posterului pentru RTMF 3rd Edition – Old Grave Fest, semnat de nimeni altul decat faimosul Costin Chioreanu de la Twilight13Media, sa faca dovada bunelor intentii si a contributiei personale la implinirea acestora!
Echipa RTMC

Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Desaster, Grave, Sodomizer
Posted by H., at 15:59 |  December 19, 2013  | 12 Comentarii  | 4245 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Romanian Thrash Metal Fest 3: Old Grave Fest

 • Bravo!!! Trupe de prima mana, de vazut neaparat! Ma alatur chiar din aceasta clipa sustinerii acestui proiect si, daca organizatorii sunt interesati ma voi implica in promovarea lui. E de discutat.. Felicitari!

  1. Posted by rionescu77 | 19 Decembrie 2013 16:59
 • Money talks, money talkssssss, dirty cash I want youuuu, dirty cash I neeeed you, ooooo!
  Si chiar si many many many, mast bi faniiii, in the richers găăăărlllll!

  2. Posted by Sake | 20 Decembrie 2013 11:47
 • In locul tau as fi prudent ce imi doresc, ionescule, hell9 plateste esclusif in natura, in ze bushez cum ar veni.

  3. Posted by Sake | 20 Decembrie 2013 11:53
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri