stiri rock

SAMAEL, KEEP OF KALESSIN si NOCTIFERIA si la Bucuresti

SAMAEL, KEEP OF KALESSIN si NOCTIFERIA si la Bucuresti

   Turneul Solar Soul Balkan Tour va ajunge in final si la Bucuresti iar Samael, Keep Of Kalessin si Noctiferia vor canta in data 28 ianuarie in fata publicului din capitala.

   Compania care urma initial sa organizeze acest concert s-a retras datorita unor neintelegeri contractuale cu agentia organizatoare a turneului. Intrucat acest lucru s-a intamplat destul de aproape de data evenimentului, acesta a fost foarte aproape de a se anula. Pentru ca totusi Samael si compania sa concerteze si la Bucuresti, agentia de turneu a ales in final sa isi produca singura concertul, cu un sprijin local.

   Astfel, concertul Samael, Keep Of Kalessin si Noctiferia va avea loc, miercuri, 28 ianuarie, de la ora 19, in Live Metal Club. Chiar daca locatia se poate dovedi insuficient de incapatoare pentru fanii trupelor, trebuie mentionat ca aceasta a fost singura disponibila in aceasta situatie iar cei care se ocupa de club merita multumiri pentru ajutorul acordat.
   Biletele vor costa 60 de lei si se vor vinde numai la intrare. Accesul va fi limitat in functie de gradul de ocupare al clubului.MAI MULTE DESPRE Keep Of Kalessin, Samael
Posted by at 00:00 |  January 26, 2009  | 0 Comentarii  | 3605 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SAMAEL, KEEP OF KALESSIN si NOCTIFERIA si la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri