stiri rock

Schimbari importante in turneul Paradise Lost - Samael

Schimbari importante in turneul Paradise Lost - Samael
Vineri, 6 noiembrie formatia Paradise Lost a emis urmatorul comunicat:
  "Chitaristul Greg Mackintosh nu va putea continua turneul european PARADISE LOST / SAMAEL, Faith Divides Us - Death Unites Us din pricina unei probleme grave de familie.
  Tatal chitaristului a fost internat de urgenta in spital si este in stare critica. Turneul nu se va termina aici, in locul lui Greg s-a apelat la serviciile lui Milly Evans, tehnicianul trupei.
  Lucram cu Milly de foarte multi ani si cunoaste foarte bine reperotriul trupei. Consideram ca este cea mai buna varianta pentru a-l inlocui temporar pe Greg.
  Ne cerem scuze tuturor si speram ca aceasta veste nu va influenta decizia spectatorilor de a asista la evenimentele programate. Va asiguram ca showul nu va avea de suferit".

  O alta mica problema este faptul ca formatia Ghost Brigade a fost nevoita sa anuleze toate concertele programate dupa data de 29 niembrie, desi initial aceasta era inclusa in tot turneul. Ca urmare, aceasta formatie nu va deschide concertul trupelor Paradise Lost si Samael din 3 decembrie de la Cluj-Napoca.

  In calitate de organizatori ne cerem scuze pentru aceste incidente care nu au depins si nu au putut fi rezolvate de noi. Persoanele care au achizitionat bilete la acest eveniment si nu vor sa mai participe la concert pentru motivele enumerate mai sunt sunt rugate sa trimta un email la adresa promo@promusicprod.ro pentru a se putea rezolva returnarea banilor.

  Maximum Rock Magazin, in calitatea sa de organizator, vine in intampinarea fanilor fideli si ofera GRATUIT  un exemplar din revista Maximum Rock (diverse numere /  contine CD) tuturor celor care au achizitionat bilete pana in acest moment DAR SI celor care achizitioneaza bilete pana la data de 13 noiembrie

  Au mai ramas mai putin de 300 de bilete pentru concertul Paradise Lost - Samael, acestea se pot achizitiona la pretul de 85 lei, exclusiv din reteaua magazinelor Germanos , librariile Carturesti sau de pe site-ul Eventim.
  Alte amanunte legate de concert la: www.promusicprod.ro/paradiselost

  Eveniment organizat de Promusic Prod / revista Maximum Rock si recomandat de Zile si Nopti
  Parteneri media:
Radio Guerrilla, Metalfan.ro, Metalhead.ro, Iconcert.ro, Monitorul de Cluj, Krudd Promotion & Booking, Cartea de Nisip, Radio Nort Est Iasi, Imaginea.ro


MAI MULTE DESPRE Paradise Lost, Samael
Posted by Promusic Production, at 00:00 |  November 08, 2009  | 1 Comentarii  | 3573 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Schimbari importante in turneul Paradise Lost - Samael

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri