stiri rock

SLAYER inregistreaza un nou EP

SLAYER inregistreaza un nou EP
Tobosarul formatiei Slayer, Dave Lombardo a declarat pentru publicatia Rock Overdose din Grecia, faptul ca formatia va lansa un nou EP in acest an. In acest moment Tom Araya (voce,bass) si chitaristul Kerry King se afla in studio unde inregistreaza partile de voce pentru acest material.

Cel mai recent album de studio al trupei poarta numele World Painted Blood si a fost lansat in data de 2 noiembrie 2009 prin intermediul casei de discuri Sony Music. Mai jos puteti vedea concertul sustinut de Slayer in data de 3 iulie 2011 in Gothenburg, Suedia:

 

Slayer va concerta in data de 4 iunie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, acesta fiind cel de al doilea concert al trupei in Romania. Pe scena vor mai urca trupele Avatar si H8. Evenimentul este organizat de Emagic, fiind sustinut de Ciuc Premium, berea oficiala a evenimentului.

Biletele pentru concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane sunt disponibile atat pe www.MyTicket.ro, la doua categorii de pret: 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, precum si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket.
 
Acesta este al doilea eveniment de "incalzire" pentru editia de anul acesta  B’ESTFEST Summer Camp, fiind dedicat fanilor rock care incepand din acest an vor avea in cadrul festivalului o scena destinata exclusiv acestui gen muzical. Pe durata celor trei zile de festival, fanii vor avea ocazia sa vada pe aceeasi scena nume precum Kreator, Moonspell, Obituary, Meshuggah, Tristania si multi altii.




MAI MULTE DESPRE Slayer
Posted by H., at 14:35 |  May 20, 2012  | 0 Comentarii  | 2274 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SLAYER inregistreaza un nou EP

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri