stiri rock

Top 2010 Metalfan: Tzugu

Top 2010 Metalfan: Tzugu

Mi-e greu sa incep cu o parere despre 2010 din punct de vedere al lansarilor de albume, fiindca acest an e – pentru mine – anul in care am ascultat cele mai putine albume. Neavand timp sa ascult prea multe, m-am concentrat pe trupele care imi plac si pe care n-am vrut sa le pierd. De-aia in topul meu veti gasi multe trupe de suflet – Overkill, Danzig, Ozzy – si mai putine trupe noi (noi pentru mine, normal).

La concerte am stat mai bine. Am bagat, normal, Sonisphere, in care preferintele mele sunt invers proportionale cu ierarhia stabilita de organizatori. Chestia asta are avantajele ei – luciditate mai mare la primele doua trupe :)). Si, in compensatie pentru un Nova Rock pierdut, am vazut Overkill, the Sisters of Mercy, Serj Tankian si Ozzy de 2 ori (o data la Ozzfest Boston – primul meu concert pe sol american:).

Totusi, ca sa nu fiu 100% victima subiectivismului, am incercat sa fac o distinctie intre albumele care m-au impresionat din prima si comeback-urile unor trupe care-mi plac de mult. Am incercat – o sa vedeti ca n-am reusit in totalitate :)

 

1) Vulture Industries The Malefactor’s Bloody Register

2) Rotting ChristAEALO

3) WitcheryWitchkrieg

4) Overkill - Ironbound

5) Flotsam&JetsamThe Cold

6) DanzigDeth Red Sabaoth

7) Dark TranquilityWe Are The Void

8) RageStrings To A Web

9) Bullet For My ValentineFever

10) Ozzy OsbourneLet me Hear You Scream


La fotografie au pierdut UnleashedAs Yggdrasil Trembles, Misery IndexHeirs To Thievery, NevermoreThe Obsidian Conspiracy si SolefaldNorron Livkunst. Albumul Mike Patton de anul asta ar fi intrat in top lejer, dar am zis sa nu bag chestii non-metal.



MAI MULTE DESPRE Bullet for My Valentine, Danzig, Dark Tranquillity, Flotsam and Jetsam, Overkill, Ozzy Osbourne, Rage, Rotting Christ, Vulture Industries, Witchery
Posted by Tzugu, at 17:38 |  January 16, 2011  | 0 Comentarii  | 3072 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Top 2010 Metalfan: Tzugu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri