stiri rock

Vino sa te intalnesti cu membrii formatiei PAIN OF SALVATION!

Vino sa te intalnesti cu membrii formatiei PAIN OF SALVATION!
In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain Of Salvation. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere.

Organizatorii Promusic Events si Revista Maximum (Producator - Nelu Brindusan) iti ofera ocazia sa te intalnesti cu membrii formatiei Pain Of Salvation, sa-ti faci poze si sa stai la discutii eu ei. Ce trebuie sa faci? E foarte simplu. Cumpara acum un bilet de concert si trimite numele tau impreuna cu codul de bare de pe bilet la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: meet&greet POS) si ai sansa sa fi una dintre cele 15 persoane care participa la intalnirea cu trupa. Castigatorii vor fi anuntati in urmatoarele 3 saptamani ( 5 persoane in fiecare saptamana).

Au mai ramas cateva bilete la oferta "SPECIAL - 2 persoane"! Vino cu prietenul sau prietena la ROMANIAN ROCK MEETING (RMM) si beneficiezi de o OFERTA SPECIALA. Cumpara acum biletul SPECIAL - 2 persoane la pretul special de 125 lei (valabil pentru 2 persoane). Astfel, daca tu vei plati biletul intreg, respectiv 78 lei, pentru prietenul  / prietena ta vei plati doar 47 lei.
Oferta este valabila doar pentru 50 de bilete.


MAI MULTE DESPRE Pain of Salvation
Posted by Klawz, at 10:56 |  August 30, 2011  | 0 Comentarii  | 3031 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vino sa te intalnesti cu membrii formatiei PAIN OF SALVATION!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri