stiri rock

WHITE WALLS deschide concertului ALTERNOSFERA de la Arenele Romane

WHITE WALLS deschide concertului ALTERNOSFERA de la Arenele Romane
WHITE WALLS, trupa care „a pus metalul inapoi pe harta muzicii romanesti”, va deschide concertului ALTERNOSFERA din 25 mai 2013 (Arenele Romane).

White Walls
au reusit marea performanta de a se clasa pe podiumul primilor 6 in The Global Battle Of The Bands, la Finala Mondiala care a avut loc in Malaysia in 2011. Sambata sosesc de la Cluj, acolo unde inregistreza noul album, si au in setlist cateva piese in premiera, piese ce se vor regasi pe albumul ce urmeaza a fi lansat in toamna. „Ne bucuram foarte mult sa cantam cu prietenii de la Alternosfera sambata seara, abia asteptam evenimentul! Multumim din nou baietilor pentru invitatie si pentru sansa de a ne expune muzica unui public nou pentru noi. Credem ca o sa iasa o seara foarte frumoasa.” – Marian Mihaila, White Walls

Evenimentul de sambata incheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album ALTERNOSFERA, Epizodia - al patrulea din cariera, dupa Orasul 511, Visatori cu plumb in ochi, Virgula.

Pentru evenimentul de la Arenele Romane, cel mai important concert al formatiei de pana acum, asa cum singuri declara, baietii de la Alternosfera au pregatit nu mai putin de 28 de piese. Nu doar hiturile de pe albumul Epizodia vor fi cantate de trupa in 25 mai: alaturi de Singuratate, Nepoata lui Gagarin, Drumuri PI (necunoscute) sau Armata, trupa a inclus in setlist si piese de pe albumele trecute: Flori de mai, Ploile nu vin, Wamintirile, Inchisoarea alba, Columb, Femeia Nordica, sau 511.

De warm-up se va ocupa Serge Kino, care a deschis show-rile David Guetta, Above & Beyond, Ferry Corsten, Arty, KillSonik sau Mark Knight in Republica Moldova.


PROGRAMUL EVENIMENTULUI:
19:00 - open doors
19:30 - warm-up Serge Kino (DJ)
20.30 - White Walls
21.30 - Alternosfera

Biletele pentru acest eveniment se mai gasesc numai in reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 25 lei. In ziua evenimentului biletele se vor gasi exclusiv in locatie la pretul de 30 lei. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.


MAI MULTE DESPRE Alternosfera, White Walls
Posted by H., at 20:47 |  May 24, 2013  | 0 Comentarii  | 2754 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHITE WALLS deschide concertului ALTERNOSFERA de la Arenele Romane

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri