DESTRUCTION - Inventor of Evil

Inventor of Evil FORMAT: CD
DATA APARITIEI: 22.08.2005
CASA DE DISCURI: AFM Records
 
8.5
NOTA METALFAN:
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
 
8.8
NOTEAZA ALBUM: 9 voturi

Top 2005: #20
Destruction more
Componenta:
Schmier – voce/bass
Mike – chitara
Marc - baterie
TRACKLIST:

01. Soul Collector02. The Defiance Will Remain03. The Alliance Of Hellhoundz04. No Mans Land05. The Calm Before The Storm06. The Chosen Ones07. Dealer Of Hostility08. Under Surveillance09. Seeds Of Hate10. Twist Of Fate11. Killing Machine12. Memories Of Nothingness

E anul 2005. Cand iesi pe strada, cu haina pe care o purta tata prin '70 cand era june si canta serenade sub balconul studentelor, ai toate sansele sa primesti priviri ironice nu numai de la baietii din mertzane, dar chiar si de la femeile de varsta nedefinita ce cara sacose prin metrou.

Cei care te cunosc si care tin la tine stiu insa ca o porti pentru ca-ti place tie si te apreciza pentru asta. Unii remarca poate chiar ca iti vine bine, ca turnata. Si mai sunt si unii care nici macar nu-ti vad haina ci doar te privesc in ochi. Mai sunt unii care stiu ca haina e noua, creata de un stilist ciudat, pe nume Peter Tagtgren (care deh, a mai lansat, an de an, propriile colectii Pain si Hypocrisy), dupa moda de acum cateva decenii. Si uneori moda revine ... Probabil ca moda asta n-o sa revina niciodata, dar daca moare, macar moare cu stil. Cei trei nemti n-or fi din cel mai bun material, instrumental vorbind, dar nici nu-i cumparat din hypermarket, la reduceri.

"Inventor Of Evil" le vine ca turnat celor 3 nemti. Old school thrash metal, german style. Bine executat, bine cantat, bine produs. Ca stil, n-are ce sa fie mai mult. Nu inventeaza nimic, repeta multe. Daca nu gusti stilul, probabil ca n-ai sa gasesti multe elemente care sa-ti placa. Daca insa esti fanul shreddingului rapid, cu un pic de acute si a vitezei fara frane, vei gasi aproape tot ce vrei. Probabil singurul defect al celor de la Destruction a fost ca nu au reusit niciodata sa descopere thrash-ul cu refren, gen Slayer. E greu sa-ti ramana ceva in creier, sa fredonezi la bere, rockereste cu fatza schimonosita si pumnul in aer. In rest ai suficient.

Ca orice haina purtata cu mandrie, are si o floare rosie la butoniera, sau macar o batista fistichie: "The Alliance Of Hellhoundz”, piesa cu nu mai putin de 10 vocalisti: Biff (Saxon), Shagrath (Dimmu Borgir), Speed (Soilwork), Messiah (Candlemass), Osegueda (Death Angel), Peavy (Rage), Tagtägren (Hypocrisy/Pain), Di Anno, Doro si evident Schmier. M-am chinuit sa-i recunosc pe toti si recunosc, spre rusinea mea, ca n-am reusit. Mai incerc. Deocamdata mi-am facut o favorita: “The Calm Before The Storm”, interesanta ca si compozitie, cu riffuri cum scrie la carte, cu voci variate si excelent puse in valoare.

Ma bucur ca am incercat si eu haina asta. N-am sa o port des, dar parca venea destul de bine, chiar si pe burta. Merge la anumite ocazii, chiar daca rare, dar o sa o pastrez in garderoba. Inchei paralela vestimentara cu raspunsul lui Mike, de pe site-ul Destruction, la intrebarea “Why Heavy Metal is your music?”: “ Because its that intense, you try as best as you can and give all you have. The aggression gives me satisfaction.” Inclin, macar intr-o oarecare masura, sa-l cred.


Cynyc more Nota: 8.5


Posted at 14:57 |  22 Ianuarie 2006  | 0 Comentarii  | 5072 Vizualizari

Comenteaza la: Inventor of Evil

COMENTARIUL TAU

Alte Albume

Apopheny of Life

Trupa: Saddayah
Aparitie: 07.09.2018
Casa de discuri: Loud Rage Music
 - Apopheny of Life
TRACKLIST
1. Apopheny of Life2. Fire Above, Frost Below3. Mouth of the Abyss4. 85. King's Will6. The Darkest Recess of the Human Mind7. Born in Singularity8. Carving in the Stone Flesh of God

Tigers of the Night

Trupa: Crusader
Aparitie: 01.10.2019
Casa de discuri:
 - Tigers of the Night
TRACKLIST
1. Into the Night2. Rise Up3. Lovin' You4. Scream Out Loud5. Realm of Dreams6. Tigers of the Night

The End

Trupa: Katara
Aparitie: 04.01.2019
Casa de discuri: Taboo Music Production
 - The End
TRACKLIST
1. Devouring Souls2. Inner Scar3. Blestem4. The End5. Whitin6. Illusions of Life7. The Crow8. Revenge9. Entombed Toughts

Meteahna timpurilor

Trupa: Sur Austru
Aparitie: 10.09.2019
Casa de discuri: Avantgarde Music
 - Meteahna timpurilor
TRACKLIST
1. De dincolo de munte2. Puhoaielor3. Mistuind4. Bradul cerbului5. Jale6. Dor austru7. În timp vernal8. Jabracie

Letchology

Trupa: Dirty Shirt
Aparitie: 08.03.2019
Casa de discuri: Apathia Records
 - Letchology
TRACKLIST
1.Latcho Drom2.Palinca3.Put it on4.Fake5.Nem Loptam6.Hora Lenta7.Killing Spree8.Nice Song9.Starea Natiei

Sangue Cassia

Trupa: Sinistro
Aparitie: 05.01.2018
Casa de discuri: Season of Mist
 - Sangue Cassia
TRACKLIST
1. Cosmos Controle2. Lotus3. Petalas4. Vento Sul5. Abismo6. Nuvem7. Gardenia8. Cravo Carne