IWRESTLEDABEARONCE - It's All Happening

It's All Happening FORMAT: CD
DATA APARITIEI: 02.06.2009
CASA DE DISCURI: Century Media
 
6.5
NOTA METALFAN:
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
 
8.0
NOTEAZA ALBUM: 7 voturi

iwrestledabearonce more
Componenta:
Krysta Cameron - voce; Steven Bradley - chitara; John Ganey - chitara; Dave Branch - bas; Mical Montgomery - tobe.
TRACKLIST:

01. You Ain't No Family02. White Water In The Morning03. danger in the manger04. I'm Cold And There Are Wolves After Me05. Tastes Like Kevin Bacon06. The Cat's Pajamas07. Pazuzu For The Win08. Black-Eyed Bush09. Eli Cash vs. The Godless Savages10. See You In Shell

iwrestledabearonce adica I Wrestled a Bear Once daca nu ati reusit sa descifrati numele formatiei, sunt o gasca de mathcore/experimental metal din Shreveport, Louisiana. O gasca destul de haotica in unele momente poate chiar si pentru stilul de fata. Pe langa mixtura de mathcore/experimental metal trupa mai face trimiteri si catre alte zone mai putin conventionale pentru segmentul metalic, mai exact la sonoritati electronice, putin drum'n'bass, si mai putin downtempo. Per total o auditie destul de interesanta, insa oarecum lipsita de acel ceva care sa iti atraga atentia in totalitate de la prima ascultare, tinand cont de stilurile muzicale destul de variate pe care trupa le propune pe acest material. Si daca nu ati apucat sa cititi pana acum sau nu v-a impins deloc curiozitatea, trebuie sa specific ca de indatoririle vocale se ocupa o domnisoara, Krysta Cameron ce ar putea deveni intr-un viitor nu foarte indepartat o rivala destul de serioasa pentru Candace Kucsulain, solista celor de la Walls of Jericho.
Revenind la discul de fata, pot spune ca It's All Happening, este totusi genul de disc ce nu va fi agreat de foarte multi ascultatori ai stilurilor clasice de metal, fiind mai de graba destinat acelor cativa maniaci ce cauta in permanenta ceva nou fie probabil din cauza banalitatii in care cad multe trupe dupa o perioada, fie probabil din dorinta de a descoperi alte noi gasti extreme ce nu isi doresc sa se cantoneze intr-un stil muzical bine determinat, preferand sa faca totul dupa cum ii taie capul fara a tine cont de nimic. Intr-un fel este bine ceea ce propun cei de la iwrestledabearonce, sau mai bine spus destul de interesant, insa in unele momente pare ca totul le scapa de sub control si te izbesc cu o incoerenta sonora din care risti sa nu intelegi mai nimic daca nu gusti sonoritatile grindcore sau mathcore.
Inchei prin a spune ca iwrestledabearonce a facut un pas inainte din 2007 si pana acum prin acest prim album de studio, dar din pacate nu atat de mare pe cat de mari au fost asteptarile ce au fost indreptate in directia acestui nume. De asemenea vreau sa punctez faptul ca daca nu ofera o mai mare atentie pe viitor muzicii cu care se prezinta in fata intregii lumi, exista riscul de a cadea in o cu totul alta extrema, o extrema pe care sunt sigur ca nici o formatie ce se respecta nu ar dori sa o cunoasca.

( ) Varietatea muzicala, productia.
(-) O incoerenta in sensul negativ destul de mare in multe momente.


H. more Nota: 6.5


Posted at 20:45 |  15 Iunie 2009  | 22 Comentarii  | 3026 Vizualizari

Comenteaza la: It's All Happening

  • cat de prost sa fii sa dai unui asemenea album 6.5. merita cel putin un 8. oricum nu isi avea locul aici pt. ca nu sunt metal. chiar membrii trupei au spus-o intr-un interviu. "incoerenta" aia se numeste chaotic grind amice. iara te bagi unde nu cunosti.

    1. Posted by son of sulphur | 17 Iunie 2009 06:05
COMENTARIUL TAU

Alte Albume

Meteahna timpurilor

Trupa: Sur Austru
Aparitie: 10.09.2019
Casa de discuri: Avantgarde Music
 - Meteahna timpurilor
TRACKLIST
1. De dincolo de munte2. Puhoaielor3. Mistuind4. Bradul cerbului5. Jale6. Dor austru7. În timp vernal8. Jabracie

Letchology

Trupa: Dirty Shirt
Aparitie: 08.03.2019
Casa de discuri: Apathia Records
 - Letchology
TRACKLIST
1.Latcho Drom2.Palinca3.Put it on4.Fake5.Nem Loptam6.Hora Lenta7.Killing Spree8.Nice Song9.Starea Natiei

Sangue Cassia

Trupa: Sinistro
Aparitie: 05.01.2018
Casa de discuri: Season of Mist
 - Sangue Cassia
TRACKLIST
1. Cosmos Controle2. Lotus3. Petalas4. Vento Sul5. Abismo6. Nuvem7. Gardenia8. Cravo Carne

Digital Garbage

Trupa: Mudhoney
Aparitie: 28.09.2018
Casa de discuri: Sub Pop
 - Digital Garbage
TRACKLIST
01. Nerve Attack02. Paranoid Core03. Please Mr. Gunman04. Kill Yourself Live05. Night and Fog06. 21st Century Pharisees07. Hey Neanderfuck08. Prosperity Gospel09. Messiah's Lament10. Next Mass Extinction11. Oh Yeah

Khram

Trupa: Arkona
Aparitie: 19.01.2018
Casa de discuri: Napalm Records
 - Khram
TRACKLIST
1. Mantra (Intro)2. Shtorm3. Tseluya Zhizn'4. Rebionok Bez Imeni5. Khram6. V Pogonie Za Beloj Ten'yu7. V Ladonyah Bogov8. Volchitsa9. Mantra (Outro)

Steelfactory

Trupa: UDO
Aparitie: 31.08.2018
Casa de discuri: AFM Records
 - Steelfactory
TRACKLIST
1. Tongue Reaper2. Make the Move3. Keeper of My Soul4. In the Heat of the Night5. Raise the Game6. Blood on Fire7. Rising High8. The Devil Is an Angel9. Hungry and Angry10. One Heart One Soul11. Pictures in My Dreams12. A Bite of Evil13. Eraser14. Rose in the Desert15. The Way