MOTöRHEAD - Kiss of Death

Kiss of Death FORMAT: CD
DATA APARITIEI: 29.08.2006
CASA DE DISCURI: Sanctuary Records
 
8.0
NOTA METALFAN:
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
 
8.5
NOTEAZA ALBUM: 9 voturi

Top 2006: #134
Motörhead more
Componenta:
Lemmy Kilmister - bas, voce
Phil Campbell - chitara
Mikkey Dee - baterie
TRACKLIST:

01. Sucker02. One Night Stand03. Devil I Know04. Trigger05. Under The Gun06. God Was Never On Your Side07. Living In The Past08. Christine09. Sword of Glory10. Be My Baby11. Kingdom of the Worm12. Going Down

Dupa mai bine de 20 de produse in intreaga cariera, nu stiu ce mai poate spune cineva despre Motorhead, o trupa atat de fidela liniei pe care si-a impus-o inca de la primele albume. Muzica Motorhead nu se judeca in tehnica, in inovatie, in productie. E acelasi rock'n'roll, acelasi thrash'n'roll, acelasi heavy metal nervos dar melodic. De la album la album a variat doar doza de nerv versus doza de rock'n'roll si cam atat.

The Kiss of Death, ca si trupa in sine, e un fel de 'take it or leave it'. Iti place Motorhead, iti va placea si acest album. Daca nu gusti stilul, probabil ca nu vei gusta nici albumul. Lemmy il caracterizeaza ca fiind probabil cel mai bun dintre ultimele realizari ale trupei, oricum peste Inferno, afirmand ca are piese solide si aranjamente muzicale mult mai bune. Lucru cu care tind sa fiu de acord. De fapt, cam asa se poate judeca un album Motorhead: in numarul e hituri pe care il propune, in numarul de piese care iti pot ramane in cap. Cum insa nu mai suntem pe vremea la care 'Ace Of Spades' devenea un 'rock anthem' si de atunci au curs probabil niste milioane de albume, pretentiile sunt ceva mai mari.

Si totusi, avem niste reusite. 'Sucker' si 'Trigger' merg perfect in traditia anilor '80. 'One Night Stand' si 'Christine' sunt rock'n'roll de autostrada, cu riff clasic, balans si refren de tinut minte. 'God Was Never On Your Side' e o balada pe care vocea lui Lemmy suna - culmea! - foarte potrivita.

Restul pieselor nu-s slabe nici pe departe, dar ceva le lipseste sa le dea consistenta necesara unui hit. Toate au cel putin un riff bun, o voce buna, un solo ca la carte, dar nu le-as tine frecvent in playlist. Si s-a cam terminat albumul. Acum, depinde ce astepti de la Motorhead. Eu unul n-am asteptat niciodata nimic, i-am gasit deja aici, cand facusem ochi in materie de rock, si tot aici ii gasesc dupa aproape 20 de ani, cu Lemmy hranindu-se cu aceleasi Marlboro si acelasi Jack la micul dejun. Diluat mai mult sau mai putin cu cola, exact ca si doza de rock'n'roll din metalul pe care il canta. N-am ce sa laud sau ce sa critic, n-am cum sa le dau nota, e doar Motorhead. Dar pentru ca nu ma lasa aplicatia sa las spatiul gol le dau un 8 pentru ca asa imi vine acum.


Cynyc more Nota: 8


Posted at 19:42 |  05 Septembrie 2006  | 1 Comentarii  | 6040 Vizualizari

Comenteaza la: Kiss of Death

  • ai dreptate in multe privinte dar de ce nu apreciaza nimeni filozofia sociala pe care cei de la motorhead o propaga?
    am auzit de misoginism,de reluari de ritmuri,de voce k ar fi naspa,dar daca nu asculti superficial cred ca lumea ar sa asculte ceva original,necomercial,fara tente mondene,doar muzica de calitate sau dupa cum am mai auzit "JUST MOTORHEAD".

    1. Posted by coco | 19 Decembrie 2006 00:28
COMENTARIUL TAU

Alte Albume

Apopheny of Life

Trupa: Saddayah
Aparitie: 07.09.2018
Casa de discuri: Loud Rage Music
 - Apopheny of Life
TRACKLIST
1. Apopheny of Life2. Fire Above, Frost Below3. Mouth of the Abyss4. 85. King's Will6. The Darkest Recess of the Human Mind7. Born in Singularity8. Carving in the Stone Flesh of God

Tigers of the Night

Trupa: Crusader
Aparitie: 01.10.2019
Casa de discuri:
 - Tigers of the Night
TRACKLIST
1. Into the Night2. Rise Up3. Lovin' You4. Scream Out Loud5. Realm of Dreams6. Tigers of the Night

The End

Trupa: Katara
Aparitie: 04.01.2019
Casa de discuri: Taboo Music Production
 - The End
TRACKLIST
1. Devouring Souls2. Inner Scar3. Blestem4. The End5. Whitin6. Illusions of Life7. The Crow8. Revenge9. Entombed Toughts

Meteahna timpurilor

Trupa: Sur Austru
Aparitie: 10.09.2019
Casa de discuri: Avantgarde Music
 - Meteahna timpurilor
TRACKLIST
1. De dincolo de munte2. Puhoaielor3. Mistuind4. Bradul cerbului5. Jale6. Dor austru7. În timp vernal8. Jabracie

Letchology

Trupa: Dirty Shirt
Aparitie: 08.03.2019
Casa de discuri: Apathia Records
 - Letchology
TRACKLIST
1.Latcho Drom2.Palinca3.Put it on4.Fake5.Nem Loptam6.Hora Lenta7.Killing Spree8.Nice Song9.Starea Natiei

Sangue Cassia

Trupa: Sinistro
Aparitie: 05.01.2018
Casa de discuri: Season of Mist
 - Sangue Cassia
TRACKLIST
1. Cosmos Controle2. Lotus3. Petalas4. Vento Sul5. Abismo6. Nuvem7. Gardenia8. Cravo Carne