HELL MILITIA - Last Station on the Road to Death

Last Station on the Road to Death FORMAT: CD
DATA APARITIEI: 30.04.2010
CASA DE DISCURI: Debemur Morti
 
8.0
NOTA METALFAN:
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
 
7.8
NOTEAZA ALBUM: 9 voturi

Top 2010: #266
Hell Militia more
Componenta:
Meyhnach - voce
T. Persecutor - chitara
Arkdaemon - chitara
Hellsukkubus - bas
Dave Terror - tobe
TRACKLIST:

01. Always the Same02. Born Without Light03. Unshakable Faith04. Et in Inferno Ego05. The Ultimate Deception06. Fili Diaboli07. Shoot Knife Strangle Beat & Crucify (GG Allin cover)08. The Pig That Became a God09. Last Station on the Road to Death
Hell Militia este un adevarat supergrup al scenei franceze de black metal. Vocalistul Meyhnach este o figura kult a scenei, fiind cunoscut in special pentru activitatea sa de nu mai putin de 18 ani sub numele de Mütiilation, dar si pentru implicarea sa in Les Légions Noires, o organizatie aparuta la inceputul anilor '90, dar trecuta in necunoscut la jumatatea acestora, din care mai faceau parte nume precum Vlad Tepes, Moëvöt sau Belketre. Cand vine vorba trupe care au scris sau inca mai scriu istorie in infernul underground-ului metalic, nici numele colegilor de trupa ai lui Meyhnach nu sunt niste nume necunoscute in aceasta ecuatie. Chitaristul T. Persecutor fiind cunoscut in egala masura pentru activitatea sa alaturi de Arkhon Infaustus si de Love Lies Bleeding, iar basistul Hellsukkubus pentru activitatea desfasurata alaturi de nemtii de la Secrets of the Moon.

Sa lasam la o parte aceste aspecte si sa ne indreptam atentia asupra discului Last Station on the Road to Death, cel de al doilea album de studio al trupei, o adevarata declaratie de razboi adresata trupelor care au transformat scena black metal intr-o industrie, iar cea mai directa declaratie in acest sens vine chiar din cover-ul facut dupa piesa lui GG Allin - Shoot Knife Strangle Beat & Crucify:

Stand up, it's time to rise
It's time for revenge, opposition must die
Chaos, violence, revolution now
We are the real rock 'n' roll underground


Si ca tot vorbeam de GG Allin, daca pe albumul Canonisation of the Foul Spirit francezii de la Hell Militia au avut un excelent cover dupa Years Ago (Alice Cooper), trupa nu se dezminte nici de aceasta data si ofera o noua abordare piesei Shoot Knife Strangle Beat & Crucify.

Albumul Last Station on the Road to Death poate fi descris din puct de vedere muzical cel mai bine de titlul piesei cu numarul 1 de pe disc - Always the Same. Nu este loc de evolutie si nici nu este nevoie, ceea ce propun Hell Militia este old school black metal condimentat pe alocuri cu o doza destul de serioasa de suicidal black metal. Din punct de vedere liric, trupa a pastrat aceeasi directie ca si pe albumul Canonisation of the Foul Spirit. Asadar, daca teme precum crimele, depresia, auto distrugerea sau atractia fata de ocult se numara printre cele care va atrag atentia in mod deosebit, atunci Hell Militia sunt exact ceea ce cautati. Pregatiti-va, urmeaza ultima statie a drumului catre moarte.

H. more Nota: 8


Posted at 13:20 |  12 Iunie 2010  | 2 Comentarii  | 3131 Vizualizari

Comenteaza la: Last Station on the Road to Death

 • Exact cum ma asteptam de la voi (am mai scris despre subiect si la cronica ultimului Nevermore): cu cat este mai obscura trupa si cu cat este mai penibil albumul cu atat nota data de ''criticii'' de la Metalfan este mai mare!
  Deci, acest album este de 8!!!!!!!!!????????????
  Pe mine ma buseste rasul numai cand ma uit la ce pseudonime si-au indivizii astia ''kult''
  Sunteti jenanti.

  1. Posted by GJA | 15 Iunie 2010 10:38
 • @GJA: Da este de 8 pentru mine. Ai si tu posibilitatea de a vota albumul. Citeste inca odata cronica si asculta albumul. Numai bine si tie! :)

  2. Posted by Hellhammer_x09 | 15 Iunie 2010 20:43
COMENTARIUL TAU

Alte Albume

Nesfârșite

Trupa: E-an-na
Aparitie: 19.07.2019
Casa de discuri: Souns Age Productions
 - Nesfârșite
TRACKLIST
01. Viu02. Aer03. Fiecare gest al nostru04. Epitaf05. Pielea06. Pânda07. Frica08. Zadar09. Izbânda si a râvni10. Apele înghetate11. iO.ta12. În frânt13. Mashiara

Apopheny of Life

Trupa: Saddayah
Aparitie: 07.09.2018
Casa de discuri: Loud Rage Music
 - Apopheny of Life
TRACKLIST
1. Apopheny of Life2. Fire Above, Frost Below3. Mouth of the Abyss4. 85. King's Will6. The Darkest Recess of the Human Mind7. Born in Singularity8. Carving in the Stone Flesh of God

Tigers of the Night

Trupa: Crusader
Aparitie: 01.10.2019
Casa de discuri:
 - Tigers of the Night
TRACKLIST
1. Into the Night2. Rise Up3. Lovin' You4. Scream Out Loud5. Realm of Dreams6. Tigers of the Night

The End

Trupa: Katara
Aparitie: 04.01.2019
Casa de discuri: Taboo Music Production
 - The End
TRACKLIST
1. Devouring Souls2. Inner Scar3. Blestem4. The End5. Whitin6. Illusions of Life7. The Crow8. Revenge9. Entombed Toughts

Meteahna timpurilor

Trupa: Sur Austru
Aparitie: 10.09.2019
Casa de discuri: Avantgarde Music
 - Meteahna timpurilor
TRACKLIST
1. De dincolo de munte2. Puhoaielor3. Mistuind4. Bradul cerbului5. Jale6. Dor austru7. În timp vernal8. Jabracie

Letchology

Trupa: Dirty Shirt
Aparitie: 08.03.2019
Casa de discuri: Apathia Records
 - Letchology
TRACKLIST
1.Latcho Drom2.Palinca3.Put it on4.Fake5.Nem Loptam6.Hora Lenta7.Killing Spree8.Nice Song9.Starea Natiei