DEICIDE - When London Burns

When London Burns FORMAT: DVD
DATA APARITIEI: 07.03.2006
CASA DE DISCURI: Earache Records
 
7.0
NOTA METALFAN:
3
3
3
3
3
3
3
3
3
3
 
0.0
NOTEAZA ALBUM: 0 voturi

Deicide more
Componenta:
Glenn Benton - voce, bas
Jack Owen - chitara
Dave Suzuki - chitara
Steve Asheim - tobe

TRACKLIST:

01. Scars Of The Crucifix02. They Are The Children Of The Underworld03. Bastard Of Christ04. When Satan Rules His World05. Once Upon The Cross06. Kill The Christian07. Serpents Of The Light08. Dead But Dreaming09. Lunatic Of God`s Creation10. Sacrificial Suicide11. When Heaven Burns12. Dead By Dawn13. Behind The Light Thou Shall Rise14. Deicide15. Crucifixation16. Christ Denied17. Oblivious To EvilBonus :Under The Scars - documentary - 30 min

Tocmai incercam sa aprofundez cel mai nou album cu Rage, sa vad de ce i-a dat amicul Klawz nota 7 cand mi-am adus aminte ca trebuie sa scriu o cronica de dvd. Ia sa vedem noi...hai sa facem un DVD din 2006 ca de-acum e luna aprilie si desi mai sunt multe aparitii din 2005 netrecute prin ciurul si darmonul cronicarului am decis ca gata : ce-a fost a fost, voi scrie numai despre cele mai "fresh" dvd-uri metal.

Fiindca anul a inceput dur, am sa ma refer astazi la o trupa care ar fi putut fi una de referinta in death-metal insa care a ratat ocazia, cam cum rateaza Viorel Moldovan din careul de 16 metri. Ii cunoasteti, sunt cumetrii de la Deicide. Noul lor DVD se numeste When London Burns. De la coperta ce reprezinta Big Ben-ul in flacari, la meniul simplu dar plin de foc si cruci intoarse, totul e 100 % satanic. In plus, Glen Benton e mai in forma ca niciodata, fiind plin de glumitze care mai de care mai reusite de genul : "Big tits and fishy chips, this one is called fuck you and fuck you and Satan rules his world". Smart isn't it ? In plus unul din trei cuvinte e cel pe care il traducea Irina Margareta Nistor pe casetele video cu Chuck Norris prin "du-te naibii !". Parazitii, Eminem ? Mici copii pe langa nenea Benton. Revenind la concertul in sine, trupa suna foarte inchegat pe scena cu solo-uri destul de bune si o ploaie de riff-uri taioase. Deoarece fratii Hoffman l-au lasat cu trupa-n drum pe Glen si acesta a trebuit sa gaseasca rapid doi inlocuitori. Numai ca surprize, surprize, Dave Suzuki (Vital Remains) si Jack Owen (Cannibal Corpse) suna mult mai bine decat predecesorii lor. In plus, publicul pare sa nu-i fi intampinat cu ostilitate , desi schimbarea a fost facuta pe ultima suta de metri. Daca sunetul este bun, nu acelasi lucru se poate spune si despre interpretarea lui Glen care mai mult mormaie cuvintele, iar chestia asta te face sa incurci piesele intre ele. Noroc de anunturi : "dragi consumatori, urmeaza slagarul Kill The Christian dedicat mamelor si bunicilor voastre...va invitam la dans". Deasemeni e bine ca Deicide n-au ocolit piesele mai vechi si am reusit sa recunosc vreo 3-4 din piesele care sunau bine, ma refer la cele din perioada de debut :  Lunatic Of God's Creation, Dead By Dawn sau Sacrificial Suicide. In rest, setul cuprinde si piesele titlu de pe albumele Once Upon The Cross, Serpents Of The Light sau Scars Of The Crucifix. Deoarece nu sunt multe depasiri ale limitei de 3 minute/piesa, concertul se termina repede, intr-o ora, fara bis-uri sau alte chestii d'astea "crestinesti".

Pe Dvd a fost inclus si documentarul Behind The Scars unde fratii Hoffman inca mai faceau parte din trupa si unde povestesc cum au inceput sa cante, de ce il iubesc ei asa mult pe Satan sau ce tatuaje vor sa-si mai faca; in plus vedem cum trage Steve cu armele (are un magazin specializat si un poligon de incercari) in Saddam si Osama din carton, si ni se povesteste cum isi mentine Glen crucea intoarsa din frunte nealterata de trecerea timpului ("I fuckin' burned it man, and after some time i burned it again"). Plus amintiri din copilarie si o glumitza cu o soparla. Despre muzica ? Aaa, foarte putin, cateva cuvinte acolo, sa nu uitam ca suntem o trupa de death metal.

Daca sunteti fani Deicide, cu siguranta ca la ora asta imi cautati adresa prin cartea de telefon, sa-mi dati foc la casa. Cautati degeaba, nu am telefon. Daca sunteti ascultatori de death metal sa stiti ca sunt alte trupe mult mai interesante cu care sa va umpleti timpul liber. Daca nu sunteti nici una nici alta si deci nu va intereseaza stilu' dati "back" la pagina cu cronici si cititi ce au scris colegii mei. Sigur veti gasi ceva interesant.


Aurel Nedelcu more Nota: 7


Posted at 21:40 |  04 Aprilie 2006  | 0 Comentarii  | 5060 Vizualizari

Comenteaza la: When London Burns

COMENTARIUL TAU

Alte Albume

Letchology

Trupa: Dirty Shirt
Aparitie: 08.03.2019
Casa de discuri: Apathia Records
 - Letchology
TRACKLIST
1.Latcho Drom2.Palinca3.Put it on4.Fake5.Nem Loptam6.Hora Lenta7.Killing Spree8.Nice Song9.Starea Natiei

Sangue Cassia

Trupa: Sinistro
Aparitie: 05.01.2018
Casa de discuri: Season of Mist
 - Sangue Cassia
TRACKLIST
1. Cosmos Controle2. Lotus3. Petalas4. Vento Sul5. Abismo6. Nuvem7. Gardenia8. Cravo Carne

Digital Garbage

Trupa: Mudhoney
Aparitie: 28.09.2018
Casa de discuri: Sub Pop
 - Digital Garbage
TRACKLIST
01. Nerve Attack02. Paranoid Core03. Please Mr. Gunman04. Kill Yourself Live05. Night and Fog06. 21st Century Pharisees07. Hey Neanderfuck08. Prosperity Gospel09. Messiah's Lament10. Next Mass Extinction11. Oh Yeah

Khram

Trupa: Arkona
Aparitie: 19.01.2018
Casa de discuri: Napalm Records
 - Khram
TRACKLIST
1. Mantra (Intro)2. Shtorm3. Tseluya Zhizn'4. Rebionok Bez Imeni5. Khram6. V Pogonie Za Beloj Ten'yu7. V Ladonyah Bogov8. Volchitsa9. Mantra (Outro)

Steelfactory

Trupa: UDO
Aparitie: 31.08.2018
Casa de discuri: AFM Records
 - Steelfactory
TRACKLIST
1. Tongue Reaper2. Make the Move3. Keeper of My Soul4. In the Heat of the Night5. Raise the Game6. Blood on Fire7. Rising High8. The Devil Is an Angel9. Hungry and Angry10. One Heart One Soul11. Pictures in My Dreams12. A Bite of Evil13. Eraser14. Rose in the Desert15. The Way

Stages

Trupa: Dreyelands
Aparitie: 24.05.2018
Casa de discuri: Autoprodus
 - Stages
TRACKLIST
1. Denial2. Anger3. Bargaining4. Depression5. Acceptance