concerte

Concert Gothic

Concert Gothic
TRUPE: Gothic

 

 

Pe o ploaie ca-n miez de toamna si fara umbrela in dotare, m-am indreptat vineri seara spre Viking unde ar fi trebuit sa cante Madblood si Gothic “in formula initiala”. Pe primii nu-i stiam deloc, pe urmatorii foarte putin, dar am zis ca o experienta noua nu strica nimanui.
Pe la 21.45, dupa ce baietii urcati pe scena si-au acordat toate cele, vocalul acestora ne-a informat ca formatia Madblood n-a mai ajuns, asa ca ei, Gothic, o sa ne tina ocupati vreo doua ore. Oamenii adunati in Viking nu erau foarte multi, iar cei care venisera aratau oarecum apatici (vorba lui Alin, de ce sunteti blazati, ati avut o zi grea la serviciu?), dar odata cantarea inceputa si-au revenit cu totii, ba unii cantau de zor alaturi de formatie.

 

 


Gothicii au atacat in forta piese vechi, trecand pe rand prin compozitii de pe “In blood we trust”, “Destiny of Blood” si “Touch of Eternity”, dar si piese noi, dintre care unele “nebotezate” inca. Vocea s-a tinut bine de la un cap la altul (de fapt, “vocile s-au”, il uitasem pe Taly), la fel si instrumentele, eu personal am ramas incantata de chitara lui Emil (ca prestatie, a se citi). Din playlist n-au lipsit nici coverurile dupa Priest, Sepultura, Amon Amarth si Arch Enemy. Ca o satisfactie personala, trebuie sa adaug ca s-a cantat de doua ori piesa mea preferata, “Anguish”, deoarece a fost aleasa si pentru bis.
Atmosfera a fost in regula, per total, chiar daca baietii s-au confruntat cu ceva probleme tehnice si chiar…personale, domnul baterist Dibo cerand voie la toaleta chiar in mijlocul concertului! Deh, cu natura nu te pui... Un concert „doom-death-black” bun, care a tinut chiar mai mult de doua ore si care a demonstrat ceea ce chiar gothicii spuneau: “... Povestea nu e pe terminate. Abia incepe...”
Multumiri Titus si Diana.

 

 

 

Vezi galeriile trupelor: Gothic

Data concert:  February 17, 2006  | 0 Comentarii  | 6622 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Gothic

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte