concerte

Concert Magica

Concert Magica
TRUPE: Magica

 

Magica este o trupa care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Chiar daca nu sunteti la curent cu toate realizarile sale, daca ati urmarit site-ul Metalfan in mod constant, tot ati dat de cateva cronici si ar trebui sa stiti ce le poate pielea – macar din povestite.

La concertul de care vorbim acum mi s-a demonstrat un lucru: cand doua trupe mari din undergroundul romanesc canta in acelasi timp, in locuri diferite, exista suficient public pentru amandoua. Clubul Viking s-a umplut din nou, chiar daca pe la ora 20:30 oamenii nu prea dadeau semne ca au de gand sa se prezinte. Si din cate mi s-a povestit, si la Trooper in Big Mamou a fost plin ochi. Si cu acestea fiind spuse, n-o sa va mai tin in suspans si o sa trec la concertul propriu-zis.

Piesele pe care trupetii le-au ales de data aceasta nu difera prea mult de cele pe care le-au tot cantat in concerte in ultima perioada. Nimic spectaculos pana acum, decat daca esti fan inrait si unele compozitii iti plac la nebunie (tinand cont de reactiile pe care le auzeam in jur cand se prezentau anumite piese, tind sa cred ca erau acolo si fanii inraiti Magica). Si totusi, ceva a facut acest concert sa fie foarte reusit. O fi fost atmosfera calda si primitoare, de care si ei – cei de pe scena – au fost vizibil emotionati, o fi fost ceva in felul lor de a canta, o fi fost faptul – iarasi vizibil – ca Ana si-a exersat si mai mult vocea, o fi fost experienta capatata dupa mini-turneul din Franta sau o fi fost maturitatea atinsa in compozitie. Nu stiu care dintre ele, sau poate ca au fost toate la un loc. Cert este ca pentru mine a fost primul concert Magica la care n-am strambat nici macar un moment din nas. Nici chiar la noua piesa, Shallow Grave , pe care tot trebuie s-o mai ascult de cateva ori pentru aprofundare. N-au lipsit nici Nemo (Nightwish) si nici cover-ul Lordi (pe care insa am fost obstructionata sa il vad cu adevarat din cauza unui incident ce a avut loc chiar langa mine).

Pentru ca nu am o incheiere mai potrivita pentru o seara atat de reusita, va las sa aruncati un ochi pe playlist-ul serii, asa cum a fost postat de IngerAlb pe forum.

 

Intro
Road to the Unknown
Black Lace
Bind You Forever
Nemo (Nightwish Cover)
Witch's Broom
The Scroll of Stone
Shallow Grave (the new song)
Bittersweet Nightshade
The Living Grimoire
Samhain
Daca
Endless
Inluminata
This Is Who I Am
Would You Love a Monsterman (Lordi Cover)


Autor: Nebelhexa
Vezi galeriile trupelor: Magica

Data concert:  December 16, 2005  | 5 Comentarii  | 7207 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Magica

  • sunt ok ....placuti...asteptam sh la sibiu un concert...cat mai curand!

    1. Posted by ecilptica | 01 Februarie 2007 01:59
  • sunteti supertari.................la bacau cand veniti ca nu ati dezvirginat orasul

    2. Posted by LEON | 19 Februarie 2007 10:31
  • trupa magica seamana foarte cu cu trupa olandeza within temptation ....iar within teptation e trupa mea preferata dar tot respectul shi pt magica deoarece se simte efortul shi talentul nedefinit acestei trupe exceptionale din romania shi parerea mea romania are cu ce se mandri ....dar romanii sunt foarte proshti ,,,acum pe bune ,,,plm knd vad ca baga la TV toate prostiile de formatzii care nau ce cauta in muzik imi vine sai omor pe totzi pt k trupele bune nu sunt cunoscute ceeea ce e pacat ....dar cine cunoaste muzica adevarata shi iubeste muzica de calitate se documenteaza shi gaseste trupele ce raman in suflet ,,,,ashtia da romani!!!!deci fratzilor....ardetzi pe manelishti shi andre 3 sud est akcent shi multzi alti kre chiar nau ce cauta pe piata muzicale ,,,,cred ca am spus tot ...MAGICA RULZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!

    3. Posted by teo | 04 Mai 2007 09:07
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte