concerte

Concert Magica si Acord Final

Concert Magica si Acord Final
TRUPE: Acord Final, Magica

 

Magica Live in Club Phoenix

 

Am fost cu totii incintati sa revenim pe, se pare, singura scena constanteana unde se mai cinta si metal - Club Phoenix, dupa un an jumatate. Poate parea paradoxal, avind in vedere ca Magica este eminamente o trupa constanteana, iata insa ca ocaziile de a cinta in orasul natal sint mai rare.

Alex

Concertul a marcat debutul celui de-al doilea chitarist Magica, Alex. Am considerat ca este necesara prezenta unui al doilea chitarist, pentru o mai mare coeziune; stim ca va fi mai dificil pentru a avea un sunet suficient de clar, insa credem ca partile pozitive ale acestei alegeri prevaleaza. Am fost cu totii multumiti de noul sound, este mult mai "legat" si abia asteptam sa ne prezentam in noua formula saptamina viitoare pe scenele franceze.

Concertul a marcat de asemenea debutul noului amplificator Hartke al Ingerului, care amplificator mai are putin si ne lasa fara stomac, fara insa sa amestece frecventele. Pe total, ne-am simtit si am auzit bine pe scena.

 

Beavis

 

Am apreciat prestatia primei trupe, Acord Final, chiar daca nu sintem din aceeasi poveste, ei cinta ceva spre alternativ, si ei cu voce feminina.

Despre concertul nostru ce-as putea sa spun: am cintat piese vechi si noi, Samhain a avut o primire surprinzator de buna, iar publicul, destul de numeros, a reactionat bine. Din pacate atunci cind stai la masa nu prea-ti vine sa te ridici - asta e intotdeauna o problema in Phoenix si in orice club de gen, asa ca atmosfera nu are cum sa fie la fel de incendiara ca in sali dedicate.

 

6Fingers

 

Oricum ar fi, sintem bucurosi ca am reusit sa mai cintam si altundeva decit in Bucuresti, sper ca vom repeta in curind experienta si in alte orase (urmeaza Top T la Buzau, dar pina atunci avem 3 concerte in Franta, despre care o sa povestim alta data).

 

Ana

Autor: 6fingers
Vezi galeriile trupelor: Acord Final, Magica

Data concert:  April 26, 2006  | 0 Comentarii  | 8676 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Magica si Acord Final

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte