concerte

Godmode & spAZ live@Underworld de ziua copchilului

Godmode & spAZ live@Underworld de ziua copchilului
TRUPE: Godmode, Spaz

Pot spune doar un singur lucru despre acest concert din aceasta zi mirifica de 1 iunie - foarte reusit in ciuda faptului ca nu "prea" a fost public. Sincer, imi pare foarte rau pentru Spaz si Godmode care au venit de departe pentru acest show si s-au trezit cu nici mai mult si nici mai putin de 40 de oameni in fata scenei.


Spaz

Nu mai vazusem niciodata Spaz, aflasem de trupa prin intermediul forumului, nici macar nu stiam ce gen abordeaza. A fost un show dragut, insa cu anumite lipsuri venind din partea "tehnica". Trupa, in formula actuala, mai are nevoie de ceva timp pana sa se lege treburile, in schimb au un atuu, Liviu ( Li de pe forum :)) ) este un vocal chiar foarte bun pe stilul lor, iar basistu sustine perfect cu backing. Un playlist energic, riffuri in acordaje joase, tobe bombastice peste care partea vocala venea chiar natural, un playlist presarat cu ceva cover-uri catchy, insa lipsea ceva, acel ceva era nota de originalitate. O alta problema, un minus, ca si ii zic asa, e interpretarea ce lasa un pic de dorit, poate ca daca ar canta mai des, totul s-ar schimba in spre bine. Chiar imi doresc sa aud cat mai mult si cat mai de bine de ei.

Il las pe Li sa spuna cateva vorbe despre prima lor cantare in Bucuresti.

Li : Nu e o surpriza prea mare ca in capitala doua trupe cvasinecunoscute din Ardeal sa nu adune decat cateva zeci de oameni, oricum am fost primiti ok zic eu, si noi si Godmode, normal sa existe reticente la piese in prima auditie pt majoritatea... Clubul dragutz, prima data cand am pasit acolo, scena micutza dar nah, nu ne deranjeaza sa ne fim aproape si la propriu si la figurat, mie mi-a placut in mod special cuiul ala indoit de deasupra scenei de care ma sprijineam cand ma lasa suflul, ar trebui asa ceva in orice club decent! Per total zic eu o seara reusita. Sunet misto. Noi cel putin ne-am simtit superfain si de-abia asteptam sa mai venim in Bucale.

Playlist Spaz:

1. Unu
2. Piesa 9
3. Bodies (cover Drowning Pool)
4. Cei ca tine
5. Pleaca
6. Come Out and Play (cover Offspring)
7. Cu ochii inchisi
8. Batalii
9. I Like to Move It (cover Reel 2 Real)


Godmode

Godmode, trupa cu membrii bine rodati prin metalul autohton... Narkoma...:)), pe Paul il stiam chitarist excelent, insa acum avut ocazia sa-l vad numai vocal, ca sa nu mai vorbesc de Cosmo, care e baterist in adevaratul sens al cuvantului. Au cantat tot albumul, ca o paranteza, un album profi din toate punctele de vedere, ca nu mai vorbim ca este un album auto-produs. De la prima piesa, All my friends are gone, am simtit ca imi vine sa sar de unu singur, ma prinsese o stare suberba, piesele Godmode au o energie ciudata, un weird touch, hardcore-ul din chitare ce se intalnesc foarte original cu tobele cu partitura de progresiv si o linie vocala de nu-metal ce adauga cireasa de pe tort. Am avut parte de 2 surprize, prima sa aud piesa Narkoma cu Rares ( fostul vocal ) invitat si a doua, sa aud o piesa extraordinara a lor, in stadiul final - Steroids.

Va recomand 2 site-uri de unde puteti downloada si mp3 si video cu Godmode

www.godmode.ro

http://www.myspace.com/godmode1

Un concert tare, intr-adevar, nu trve kvlt...

Autor: Stefan
Vezi galeriile trupelor: Godmode, Spaz

Data concert:  June 01, 2006  | 0 Comentarii  | 7567 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Godmode & spAZ live@Underworld de ziua copchilului

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte