concerte

The Horror Show Night - concert de lansare Snapjaw

The Horror Show Night - concert de lansare Snapjaw
TRUPE: Akral Necrosis, Cyborg, Snapjaw

In data de 20 decembrie, Snapjaw au lansat primul material oficial, EP-ul Murder Is Only Flesh Deep, in Live Metal Club. aturi de acestia au mai cantat in acea seara Cyborg si Akral Necrosis. Cyborg au reusit sa ma surprinda intr-un mod mai mult decat placut printr-un thrash metal cantat ca la carte, chiar daca la inceputul show-ului au fost mici probleme de sincronizare intre trupeti, acestea s-au remediat destul de rapid. La inceputul concertului eram putin sceptic in privinta celor de la Cyborg, dar Matei si compania au dovedit ca sunt o trupa de urmarit, insa ca in cazul oricarei formatii, in primul rand depinde de ei ce vor face pe viitor. Sa speram ca nu vor dezamagi, si ca ne vor mai oferi si pe viitor o doza de thrash. Ca si abordare, muzica acestora mi s-a parut a fi undeva intre Exodus si Death Angel, primind chiar si ceva influente  la capitolele energie si atitudine chiar si de la The Exploited (alo, Beat the Bastards?).

 

 


Cyborg

 



A doua trupa a seri a fost Akral Necrosis. Cu acestia eram mai mult decat familiarizat, insa si acestia m-au surprins prin prestatie si compozitii. Piesele baietilor de la Akral Necrosis au inceput sa sune mai dinamic, sa fie mai inchegate, chiar daca acestia au performat intr-o formula de cvartet, nu au existat probleme in transpunerea live a materialului. Cine caracterizeaza in acest moment muzica acestora ca strict raw black metal, ar fi sa mearga sa ii vada pe baieti cu prima ocazie. Akral Necrosis a evoluat  la capitolul prestatie, dar mai ales la cel compozitional. Nu stiu daca este bine sau rau ca baietii inca nu au lansat un material pana acum, dar pot spune ca aceasta asteptare i-a calit intr-un fel si sunt de parere ca i-a ajutat sa evolueze si mai mult ca muzicieni. Sa speram totusi ca asteptarea nu se va prelungi foarte mult, si ca in anul ce urmeaza Octav si baietii, vor lansa mult asteptatul material.

 

 


Akral Necrosis

 



Ultima trupa a serii a fost Snapjaw. Un show horror thrash metal de la un cap la celalat. Energie, mister si nebunie. Bony, Catalin, Cristi, Misu si Pucu, par a se completa unul pe celalalt, fiecare fiind unic in felul lui. Daca Bony are ceva din nebunia lui GG Alin si a lui Maniac condimentata cu o atitudine a la Misfits, Misu ofera o doza de energie pe scena prin incursiunile sale de bass si prin atitudinea haotica afisata. Cristi pare a fi desprins din metalul anilor '80, atat ca look cat si ca prestatie. Catalin asigura chitara ritmica si comunicarea cu publicul, iar Pucu, pare a fi omul din umbra care ii ghideaza si ii observa de undeva de sus pe colegii lui. Ok, sa revenim la show-ul acestora. Snapjaw sunt una dintre acele trupe ce reusesc sa te surprinda cu fiecare aparitie scenica, pentru ca nu stii la ce te poti astepta ca se poate intampla in clipa urmatoare. Poate fi haosul declansat de Misu, poate fi nebunia lui Bony, care nu stii cum va reactiona, poate fi un solo ca la carte din partea lui Cristi, sau orice altceva. Vreti sa va convingeti?

 

 


Snapjaw

 

 

Ei bine, cand aveti ocazia sa ii vedeti, nu ii ratati, indiferent de ce motive sau "motive" exista. Cei ce au fost prezenti la acest concert, au putut intelege de ce Snapjaw vor concerta alaturi de Kreator, Caliban, Taine si celelalte trupe: pentru ca merita, pentru ca se afla pe o panta ascendenta si pentru ca au ceva de oferit. Ca atitudine si ca abordare intr-un fel, ar putea fi comparati cu una dintre cele mai fenomenale trupe de thrash metal/hardcore ale scenei romanesti, clujenii de la Altar la mijlocul anilor '90.
Tin sa precizez ca de aceasta data, sunetul a fost surprinzator de bun. Parca a sunat mai bine ca niciun alt show din LMC de pana acum acesta. Fane, Tase si ceilalti baieti de la Green Sound Team merita si ei toate laudele pentru munca depusa.

 

 

Cyborg

 

 

Akral Necrosis

 

 

Snapjaw

 

 

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: Akral Necrosis, Cyborg, Snapjaw

Data concert:  December 20, 2008  | 1 Comentarii  | 5885 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: The Horror Show Night - concert de lansare Snapjaw

  • "Fane, Tase si ceilalti baieti de la Green Sound Team merita si ei toate laudele pentru munca depusa." si sa nu uitam de Mickey si Grasse (Lemon Studio) care au completat echipa de sunetisti. Au facut o treaba excelenta. Cata

    1. Posted by Cata.Psycho | 23 Decembrie 2008 23:28
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Concerte