AGATHOCLES si SPINECRUSHER: concert in Bucuresti

TRUPE: Agathocles, Spinecrusher

AGATHOCLES
+ SPINECRUSHER
sambata, 20.07.2013, ora 20.00
Private Hell Club, Bucuresti


Asa cum Axa Valaha Productions si Ribcage Booking au anuntat deja, va fi o vara fierbinte, ultimul show din aceasta serie readucandu-i la Bucuresti pe cei considerati a fi printre parintii grindcore-ului traditional, autodenumit mincecore, AGATHOCLES. Cei trei belgieni au mai concertat in Romania in anul 2010, atunci cand au fost capul de afis al deja defunctului festival Satan Klaus Metal Party, iar acum, dupa nici trei ani de la prima aparitie, Agathcoles revine in Romania, pentru un concert exclusiv la Bucuresti, care se va desfasura sambata, 20 iulie 2013, de la ora  20.00, in clubul Private Hell (Calea Grivitei 91).

Pretul biletului este de 25 de lei pana in preziua concertului, respectiv 30 de lei direct in seara concertului la intrare. Fiind un concert special, unde se va dezlantui cu siguranta moshpit si crowd-surfing, organizatorii au decis ca numarul total de bilete disponibile sa fie de doar 100 de bucati. Biletele vor fi disponibile incepand cu data de 17 mai 2013 direct de la Private Hell Club, putand fi deja comandate direct la Axa Valaha Productions (axa666@yahoo.com / tel. 0721.107776), ele fiind distribuite in ordinea rezervarilor.

«Grind Is Protest!» este deviza lui Jan AG si a celorlalti doi colegi de trupa, iar muzica Agathocles este descrisa simplu ca «expresie concreta a energiei pure». In totalitate do it yourself, cu sute de materiale lansate de-a lungul mai multor decenii intr-o multime de variante, dar dedicandu-se in mod special vechiului format EP,  Agathocles reprezinta un exemplu pentru orice trupa undeground de la grindcore la punk, cu un pic de respect de sine.

Concertul cu Agathcoles face parte din proiectul pe care clubul Private Hell il repeta si in aceasta vara si care se va intinde pe tot parcursul weekendului, oferind publicului mai multe trupe autohtone si straine, sub titulatura July Meltdown.

Sursa: Coro - Axa Valaha Productions
Data evenimentului:   July 20, 2013  | 0 Comments  | 1607 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AGATHOCLES si SPINECRUSHER: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU