B'ESTFEST 2009

TRUPE: Manowar, Motörhead

B’ESTFEST creste cu inca o zi: Ziua Zero, 1 iulie, va oferi publicului o scurta avanpremiera a festivalului, precum si sansa de a vedea pentru prima data in Romania una dintre cele mai in voga trupe ale momentului: THE KILLERS! Ziua Zero va continua cu trei zile de B’ESTFEST, pe 2, 3, 4 iulie, si B’ESTFEST AFTERSHOCK, pe 5 iulie.

THE KILLERS s-a infiintat in 2002, componenta actuala fiind Brandon Flowers (voce, clape), Dave Keuning (chitara, voce), Mark Stoermer (chitara bas, voce) si Ronnie Vannucci Jr. (percutie, tobe). Soundul lor, un amestec captivant de muzica electronica moderna si influente rock din anii '80 si '90, a cucerit extrem de multa lume, primul material discografic al trupei, Hot Fuss, inregistrand vanzari record de aproape cinci milioane de unitati!

Cel mai recent album al trupei intitulat Day and Age, aparut in noiembrie 2008, a inregistrat un adevarat succes inca din primele saptamani dupa lansare, reusind sa se claseze pe prima pozitie in topul vanzarilor din Marea Britanie, devansand astfel si Chinese Democracy, albumul de revenire al celor de la Guns N’Roses! Primul extras pe single de pe Day and Age, Human, a devenit in scurt timp una dintre cele mai ascultate piese ale momentului pe posturile de specialitate din toata lumea!

Alte nume confirmate in Ziua Zero sunt WHITE LIES, PATRICE si SNAILS.

Biletele pentru Ziua Zero sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelelor Diverta. Acestea pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: 110 lei, pana la data de 19 aprilie; 130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei in ziua respectiva si la intrare.

 

www.bestfest.ro

 

Data evenimentului:   July 01, 2009  | 0 Comments  | 3040 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: B'ESTFEST 2009

COMENTARIUL TAU