BEHEMOTH si BOLZER: concert in Bucuresti

TRUPE: Behemoth, Bolzer

Polonezii de la Behemoth vor sustine un show de aproape doua ore in data de 21 aprilie 2015, plin de efecte pirotehnice, pe o scena construita special pentru acest turneu, cu decoruri si recuzita pe masura. Prima trupa confirmata in deschidere este cea formata din elvetienii de la Bolzer (black death metal – Zurich). In curand vom confirma si alte nume pe afis.

Showul este un Warmup Party oficial pentru Metalhead Meeting 2015, care va avea loc intre 12 si 14 iunie in Bucuresti, festival unde deja sunt confirmate trupele Amorphis, The Sirens, Triptykon, Antimatter si Primordial, ca sa enumeram doar cateva nume din cele peste 30 de trupe care vor urca pe scena celui mai titrat festival de metal romanesc.

Biletele pentru concertul Behemoth au fost puse in vanzare pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, paypal, OP sau ramburs) si in reteaua fizica IaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour din toata tara) la urmatorele preturi:

- 50 de lei primele 100 de bilete (numar limitat ce nu va fi suplimentat)
- 55 de lei dupa epuizarea acestora, pana pe 15 februarie 2015
- 60 de lei pana pe 3 aprilie 2015
- 70 de lei dupa 10 aprilie si la intrare

Capacitatea clubului este de aproximativ 700 de persoane, asa ca grabiti-va sa va luati bilete, se anunta un show sold out!

Behemoth este o trupa poloneza de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ si 10 albume de studio. Pana in 1990, trupa canta un black metal clasic, standard, cu versuri pagane, dar apoi se reprofileaza pe teme oculte si thelemice, dupa spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: "Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.". Solistul trupei, Nergal, unul dintre cei mai buni solisti de metal la ora actuala, a avut grija sa pastreze stilul caracteristic al trupei inca de la inceputurile anilor 90, cu amprenta tobelor lui Inferno alaturi de vocea sa cu influente orientale. Desi trupa a fost arondata mai multor stiluri, Nergal mereu a sustinut ca Behemoth nu apartine niciunei categorii, stilul lor fiind unic si aparte.

https://www.facebook.com/events/354379174731034/

Data evenimentului:   April 21, 2015  | 0 Comments  | 2445 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BEHEMOTH si BOLZER: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU