BENEDICTION si HOLY MOSES la Brasov

TRUPE: Benediction

Data evenimentului:   October 18, 2008  | 0 Comments  | 3587 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BENEDICTION si HOLY MOSES la Brasov

  • Bangyourbrain si DBI Software va invita pe data de 18 Octombrie 2008 in Brasov la un concert extraordinar unde invitati vor fi doi monstrii sacrii ai muzicii extreme: Benediction si Holy Moses.

    Cele doua trupe se vor afla in turneu european si, Sambata, 18 Octombrie 2008, vor poposi in Brasov pentru a-si promova noile albume respectiv Killing Music – Benediction si Agony Of Death – Holy Moses.

    Pe langa cele doua trupe vor mai urca pe scena trupa suedeza Nominon si clujenii de la Truda, care, la randul lor vor fi intr-o plimbare prin tara pentru promovarea noului lor album.

    Evenimentul va avea loc la Sala Casei de Cultura a Studentilor Brasov situate pe strada Memorandului incepand cu orele 19.30.

    Biletele pentru acest eveniment vor costa 45 de RON.

    Numarul de bilete este limitat la 500!!!
    Nu se vor face rezervari pentru acest eveniment!

    Despre Benediction
    Benediction este o trupa de old school death metal infiintata in 1989 in Birmingham, Anglia. Trupa inca de la primul demo The Dreams You Dread a starnit interesul uneia din cele mai mari case de discuri Nuclear Blast. La inceput trupa l-a avut ca vocal pe nimeni altul decat Barney Greenway care ulterior s-a alaturat celor de la Napalm Death cu care inca mai canta.
    Trupa a fost foarte mult ajutata de dorinta lui Chuck Schuldiner (decedat), mastermind-ul trupei Death de a-i avea alaturi pe englezi in nenumarate showuri internationale.
    Ultimul album al trupei se numeste Killing Music si a fost lansat pe piata pe data de 26 August 2008. Albumul este primul dupa o absenta de mai bine de 7 ani in care trupa nu a mai inregistrat nici un material discografic.

    Discografie Benediction:
    - Subconscious Terror (1990)
    - The Grand Leveller (1991)
    - Dark Is The Season (1992)
    - Transcend The Rubicon (1993)
    - The Grotesque / Ashen Epitaph (1994)
    - The Dreams You Dread (1995)
    - Grind Bastard (1998)
    - Organised Chaos (2001)
    - Killing Music (2008)

    Despre Holy Moses
    Holy Moses este o trupa de thrash metal infiintata in 1980 in Aachen, Germania. Trupa s-a facut cunoscuta datorita prezentei unice a unei voci feminine intr-o trupa de thrash metal: Sabina Classen.
    Desi foarte multi instrumentisti s-au perindat prin trupa fiecare lasand o amprenta asupra muzicii Holy Moses trupa nu a degenerat pastrand aceleasi caracteristici, aceeasi rapiditate a muzicii, ramanand pana in ziua de asta o trupa cult pentru scena thrash metal internationala.
    La fel ca si Benediction trupa se innoieste in acest an cu un nou material discografic care se va intitula Agony Of Death, prevazut sa apara in luna Septembrie 2008.
    Discografie Holy Moses:
    - Queen of Siam - (1986)
    - Finished With the Dogs - (1987)
    - The New Machine of Lichtenstein - (1989)
    - World Chaos - (1990)
    - Terminal Terror - (1991)
    - Reborn Dogs - (1992)
    - No Matter What's the Cause - (1994)
    - Master of Disaster - (2001)
    - Disorder of the Order - (2002)
    - Strength Power Will Passion - (2005)
    - Agony of Death - (2008)

    Biletele pot fi cumparate de la
    - www.BeautyOfPain.ro – Timisoara
    - Coro @ Axa Valaha - Bucuresti
    - Online de pe www.bilet.ro
    - sau de la urmatoarele magazine din toata tara:

    Magazinul Muzica – Bucuresti
    Calea Victoriei, nr 41, sector 1, Bucuresti
    Program:
    Luni - Vineri: 10.00 – 18.00
    Sambata: 10:00 - 14:00
    Duminica: inchis
    Telefon: 3139674

    Magazinul Music Shop
    Str. Batistei nr. 3-5, Bucuresti
    Program:
    Luni - Sambata: 09.00 - 22.00
    Duminica: inchis
    Telefon: 3144077

    Magazinul Music Shop
    Calea Victoriei, nr. 38 (langa B1 TV)
    Program:
    Luni - Vineri: 10.00 - 19.00
    Sambata: 10.00 - 14.30
    Duminica: inchis
    Telefon: 3144077

    Magazinul Flamingo Unirii – Bucuresti
    P-ta Unirii nr 1, Unirea Shopping Center, etaj 3, Bucuresti
    Program:
    Luni - Duminica: 09.00 – 21.00
    Telefon: 021 303 0353

    Sala Palatului – Bucuresti
    Str. Campineanu Ion nr. 28, Bucuresti
    Program:
    Luni - Vineri: 10.00 – 18.00
    Telefon: +4021 315.73.72

    Magazinul Flanco WORLD Orhideea – Bucuresti
    Splaiul Independendei nr. 210-210B, Complex Carrefour Orhideea, Bucuresti
    Program:
    Luni - Duminica: 08.30 – 21.30
    Telefon: +40-21-316.25.47

    Magazinul Flanco Dorobanti – Bucuresti
    Calea Dorobantilor, Nr. 126-130, Bl.8, Bucuresti
    Program:
    Luni - Vineri: 10.00 – 19.00
    Sambata: 10.00 - 14.00
    Duminica: inchis
    Telefon: +40-21-231.98.81

    Magazinul Flanco Baneasa – Bucuresti
    Dr. National Bucuresti - Ploiesti 44 - complex Feeria
    Program:
    Luni - Sambata: 10.00 – 21.00
    Duminica: 10:00 - 20.00
    Telefon: +4021 310.64.46

    Cora Voiaj Pantelimon - Bucuresti
    Sos. Vergului, nr 18-20 - supermarket Cora Pantelimon
    Program:
    Luni - Sambata: 9.00 – 22.00
    Duminica: 9:00 - 21.30
    Telefon: +4021-205.36.90

    Magazin Flanco - Alba Iulia
    B-dul Revolutiei Nr. 15 Jud. Alba
    Program:
    Luni - Vineri: 10.00 – 19.00
    Sambata: 10:00 - 14:00
    Duminica: inchis
    Telefon: +40-258-83.47.35

    Magazin Flanco – Arad
    Strada Banu Maracine nr 6, complex TERRA, Arad
    Program:
    Luni - Vineri: 10.00 – 19.00
    Sambata: 10:00 -

    1. Posted by Herod | 19 Septembrie 2008 11:25
  • am inteles absolut tot !

    2. Posted by LOL | 10 Octombrie 2008 12:40
COMENTARIUL TAU