BRUTAL FEST III la Iasi

TRUPE: Mastic Scum, Necrovile, Vile Obsession

MetalSupport va invita duminica, 17 aprilie, la Brutal Fest Iasi 3.

Locatia: Bar Hand
Adresa: Bd. Stefan cel mare Nr 14, Et 2, Iasi

Va asteptam  in bar incepand cu ora 22.00, ora  de acces pentru public.

Mastic Scum
Necrovile
Vile Obsession
Boratorii
P.O.V.
Merkes


Bilet: 15 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Mastic Scum
Mastic Scum este una din trupele cu istorie din scena metalului austriac, fiind infiintata in 1992. Inspirata de stilurile Death si Hardcore de la inceputul anilor 90, trupa a dorit intotdeauna sa creeze un nou gen muzical din combinarea mai multor stiluri. Ultimul album “Dust “, lansat spre sfarsitul anului 2009 a fost foarte bine primit atat de critici cat si de fanii stilului. In 2010 formatia a fost nominalizata in cadrul concursului Amadeus Austrian Awards la sectia Hard and Heavy. De la ultima lor aparitie in Romania, in cadrul turneului “Funeral Nation Tour” alaturi de Vader si Marduk, Mastic Scum au schimba usor formula, avandu-l pe Alexander Schmid ca noul basist.

Necrovile
Necrovile este una dintre cele mai apreciate trupe de brutal death metal din partea estica a Europei. Trupa a semnat in 2009 cu United Guttural Records (USA), label binecunoscut pe segmentul brutal death metal, în același an apărând primul album al trupei, "The Pungency of Carnage". Necrovile a efectuat pana in prezent 5 turnee europene, a cântat in nenumărate concerte si festivaluri de gen, alături de nume mari precum: Suffocation, Vader, Nile, Napalm Death, Lividity, Grave, Master, Sepultura, Dark Funeral, Belphegor, Obscura, Dead Infection, Fleshless...
Noul stil abordat de trupa este mai tehnic si brutal, ducând cu gândul la trupe gen Suffocation sau Deeds of Flesh. Cei care veți fi prezenți la concert veţi avea ocazia sa ascultați câteva din noile compoziții ce vor apărea pe al doilea album al trupei.

Vile Obsession
Boratorii
P.O.V.
Merkes
Data evenimentului:   April 17, 2011  | 0 Comments  | 3713 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BRUTAL FEST III la Iasi

COMENTARIUL TAU