BUCOVINA, TRUDA, KA GAIA AN in Live Metal Club

TRUPE: Bucovina, Truda

Bucureşti, 30 octombrie, ora 20:00
Live Metal Club

Începe mai devreme petrecerea de Halloween!

Vineri, 30 octombrie, sunteţi aşteptaţi în Live Metal Club pentru a începe mai devreme petrecerea de Halloween. Vor întreţine atmosfera Bucovina, Truda şi Ka Gaia An printr-un concert menit să vă trezească buna dispoziţie. Râsul este asigurat!

Deşi în aparenţă o adunătură incompatibilă de stiluri, ce poate fi mai potrivit pentru o adaptare locală a Halloween-ului decât mitologia pur românescă pe acordurile de folk/pagan metal ale Ka Gaia An şi Bucovina? Suntem siguri că n-o să vă supăraţi nici pentru porţia crudă de realitate servită de Truda în mod obişnuit şi de la care n-o să se abată nici de această dată. Puntea de legatură este cireaşa de pe tort a show-ului – nebunia numită “Crivăţ feat. Truda” va aduce cu siguranţă zâmbete pe chipurile tuturor!

Concertul a luat naştere prin unirea eforturilor Live Metal Club, Green Sound Team şi Blackhawk Security, în parteneriat cu Radio Lynx. Cu aceasta ocazie Andrei Irode lansează oficial activitatea propriei sale firme de pază şi protecţie, eveniment pe care doreşte să îl sărbătorească alături de parteneri şi de publicul datorită căruia activitatea sa a fost posibilă în toţi aceşti ani.

Biletele se pot achiziţiona la intrarea în club la preţul de 15 RON.

Data evenimentului:   October 30, 2009  | 0 Comments  | 3076 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: BUCOVINA, TRUDA, KA GAIA AN in Live Metal Club

COMENTARIUL TAU