COMBICHRIST si MORTIIS la Bucuresti

TRUPE: Combichrist, Mortiis

Combichrist, cea mai cunoscuta trupa industrial/aggrotech a momentului, si-a rafinat muzica si prezenta scenica dupa 7 ani de cariera, 5 albume si sute de aparitii live. O formatie globetrotter, Combichrist a insotit Rammstein in turneul Liebe ist für alle da 2009-2010 in Europa si va deschide primul concert pe sol american din ultimii zece ani al germanilor, care va avea loc in 11 decembrie la Madison Square Garden (New York).

Combichrist
propune o muzica dansabila si cu edge, iar turneul de promovare a celui mai recent album, Making Monsters, include pe harta sa si Bucurestiul. Evenimentul organizat de Viva Music va avea loc la Silver Church pe data de 1 martie 2011.

Andy LaPlegua, mastermind-ul Combichrist, Icon Of Coil (future­pop), Panzer AG (rock industrial) sau Scandinavian Cock (rockabilly), marturiseste ca Making Monsters este cel mai sincer album al formatiei. Cap de afis la festivaluri precum Amphi Festival, E-tropolis, Wave Gotik Treffen sau M’era Luna, Combichrist este un proiect care a trecut de faza experimentala, iar muzica pe care o propune acum este recomandata de un sunet original, de un entuziasm de zile mari si de o cultura industriala care promite si livreaza.

Invitati speciali, Mortiis, si ei aflati pentru prima oara in Romania, se vor alatura turneului  “Monsters on Tour” pentru promovarea celui mai recent album al trupei, Perfectly Defect. Acest album poate fi ascultat si descarcat gratuit pe site-ul mortiis.com. Cei care au lucrat cu Sarah Jezebel Deva (ex-Cradle of Filth, Angtoria) si care au fost remixati de Chris Vrenna (ex-Nine Inch Nails, Marilyn Manson) si care au creat un univers propriu al deformografiei in rockul industrial, vor ridica sunetul la bariere perceptibile urechii avide de rock made in Norway si vor incalzi spiritele inainte de dezlantuirea Combichrist pe scena din Silver Church.


Pe 1 martie, accesul in Silver Church este permis de la ora 19:00, iar evenimentul va incepe la ora 20:00.
Biletele costa 50 lei (in pre­sale) si 70 lei (la locatie). Biletele se gasesc, incepand cu 1 decembrie, online pe www.bilete.ro, www.myticket.rowww.ticketpoint.ro si in magazinele Diverta, Muzica si la Sala Palatului.

www.darkwave.ro

Data evenimentului:   March 01, 2011  | 0 Comments  | 4106 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: COMBICHRIST si MORTIIS la Bucuresti

COMENTARIUL TAU