Concert Bolthard in Silver Church

TRUPE: Bolthard, Grimegod, Tiarra

Joi, 20 mai 2010, The Silver Church Club, Bucuresti:
BOLTHARD, GRIMEGOD, TIARRA

Prin contributia substantiala a sponsorului MIG Management at KeyMen Grup, a 25-a editie a serilor Metal Under Moonlight, organizata de Bestial Records Bucuresti, in premiera in colaborare cu Stay Metal Forever, readuce pe scena, dupa mai bine de 1 an, trupa Bolthard, intr-un concert de lansare a noului material, alaturi de invitatii acesteia.

BOLTHARD (thrash / death / metalcore, Bucuresti) - o trupa care nu se afla pentru prima data sub egida serilor Metal Under Moonlight, nume sub care de-a lungul anilor a deschis concerte tari, precum Rotting Christ, Ravencult, Cerebral Turbulency, promite un show incendiar, beneficiind de un set nou de scule si de o punere in scena pe masura. Intr-o formula devenita stabila dupa un an in care s-au dedicat lucrului in studio, sustinuti de un management nou si dinamic, Bolthard este capul de afis al serii, ocazia fiind lansarea EP-ului "Password:Invalid" si a single-ului "Human Race".

www.myspace.com/bolthardband

GRIMEGOD (death metal, Arad) - primul concert pe anul acesta in Bucuresti, oras in care aradenii au avut mereu de-a lungul anilor recitaluri cu sala plina, alaturi de Tiamat, Mystic Circle, Opera IX, Crossover, precum si la Bestial Metal Fest.
Noutatea absoluta pentru publicul bucurestean este revenirea in formula de aur Grimegod a celor doi membri fondatori, Hoit si Tilo.

www.myspace.com/grimegodband

TIARRA (melodic gothic metal, Bucuresti) - singura formatie din Romania care a reusit din start sa se lanseze pe piata internationala, fiind de la primul CD semnata de o casa de discuri germana (Omvina Records). Descurcandu-se mereu impecabil intr-o formula scenica extrem de pretentioasa, Tiarra se va prezenta live pentru ultima oara publicului din Bucuresti inaintea lansarii celui de-al doilea CD.

www.myspace..com/tiarraband

Data: joi, 20 mai 2010, ora 19.00
Locatie: The Silver Church Club (Calea Plevnei, nr. 61, Bucuresti)
Pret bilet: 15 lei

 Biletele se pot achitiona incepand de luni 19 aprilie 2010 de la :

Titus - Bestial Records and Rocris Disc merchandiser
e-mail: titus@bestial.ro
yahoo messenger: dark_distro
phone: (+4).0722.814.991
www.letsrock.ro/bestial
si
KeyMen Grup Bucuresti
Mihai Tura
Mihai.tura@xlab.ro
0722 312 949

Detalii suplimentare:
titus@bestial.ro
staymetalforever@gmail.com
mihai.tura@xlab.ro
Data evenimentului:   May 20, 2010  | 0 Comments  | 2647 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Bolthard in Silver Church

COMENTARIUL TAU