Concert GOODBYE TO GRAVITY la Sibiu

TRUPE: Deliver the God, Goodbye to Gravity, TargeT

Heavy Entertainment prezinta: Goodbye to Gravity pentru prima oara in Sibiu, alaturi de Deliver the God, Targ3t si Heavy Duty intr-un masacru de iarna. Dupa cantare afterparty cu Hora de la Transilvania Rock Society.

Goodbye to Gravity

Goodbye To Gravity este prima trupa româneasca participanta la Summer Breeze Open Air 2012 între cele 6 finaliste alese din peste 2000 de trupe aplicanteiar în prezent se apropie de sfârsitul primului turneu national ”Zero Gravity Tour” care totalizeaza 13 concerte în: Bucuresti, Slatina, Brasov, Cluj, Alba-Iulia, Sibiu.
Alaturi de Andrei Galut, care a câstigat editia 2008 a Megastar, în componenta trupei intra fosti membri (Alex, Tz si Bogdan) ai trupei Thunderstorm, trupa de heavy metal cu renume care a cântat în deschiderea unor trupe celebre ale scenei rock internationale precum Evergrey, Rage, Judas Priest, Manowar, Helloween, Lake of Tears etc., si Mishu (ex-Graven).

Targ3t

Targ3t este evolutia fireasca a componentei si stilului promovat de trupa Alba Iuliana actuala din Deva, de când a pornit la drum în 1997. Targ3t inseamna: Ionut Olariu (myuz) – voce, Robert Bravjak (robi)– tobe, Adrian Uritescu (bila) – voce, chitara, Alin Mesaros (mesa) – chitara bas.
Din dorinta de a infaptui ceea ce visam, continuam aceasta “lupta” de a nu renunta si de a demonstra faptul ca se pot face lucruri mari cu resurse minime, atata timp cat exista vointa si daruire.
In prezent, Targ3t participa la majoritatea festivalelor si concerte de club alaturi de SUBSCRIBE, EKTOMORF, ORIGIN, PSYCROPTIC cat si cu nume auotohtone ca IPR, GUERRILAS, DEATHDRIVE, SPIRITUAL RAVISHMENT, ALTAR, HEAVY DUTY, PROOF, DELIVER THE GOD sau SKULLP etc. In prezent TARG3T promoveaza albumul FACEBURN, printr-un turneu in partea de Vest si centru a tarii.

Deliver the God

Deliver The God a luat fiinta in 2009, componenta fiind: Silv - voce, Alinesku - chitara, Cripi - chitara, Norman - tobe, Alex - bass. In cei 3 ani de activitate au sustinut peste 40 de concerte in Romania cele mai importante fiind pe aceeasi scena cu Parkway Drive si Suicide Silence. De asemenea, au cantat la mai multe festivaluri dintre care amintim OST Fest Rasnov, Open Camp Vaslui, Gurasada Stop, Drop & Rock si altele.
In acest moment trupa lucreaza la piese noi si urmeaza sa inregistreze un single.

Heavy Duty

Formatia si-a inceput activitatea spre sfarsitul anului 2007, prin nevoia membrilor ei de a se intalni si de a produce mult zgomot. Totul a inceput ca un hobby intr-un garaj, insa incet dar sigur acest hobby s-a transformat intr-o activitate mai serioasa, lucru care a facut sa aduca trupa Heavy Duty in atentia scenei underground locale.
Dintre concertele sustinute, in mare parte in Transilvania, putem enumera un concert la Cluj alaturi de trupa Dirty Shirt, participare la festivalul “Dark River Rock Fest” de la Sf. Gheorghe (2009), participare la primul festival de tatuaje din tara, “Transilvania Tattoo Expo”, Sibiu (2009), o performanta de exceptie in deschiderea a probabil celei mai populare trupe de metal underground din tara, Truda (2010), prima trupa sibiana de metal prezenta pe scena de la Artmania (2011), participare la Route68 Summerfest (2012) si colaborari cu cei de la Krepuskul, Bolthard, Sign of Agony, Necrovile, Loudrage, Targ3t si Evergreed. Tot aici mai putem mentiona si participarea trupei la preselectia Ost Mountain Fest in 2010 la Bucuresti.

Bilete: 10 lei.

Data evenimentului:   December 09, 2012  | 0 Comments  | 2054 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert GOODBYE TO GRAVITY la Sibiu

COMENTARIUL TAU