Concert Kistvaen, Sincarnate, Void Forger in Club Fabrica

TRUPE: Kistvaen, Sincarnate

Kistvaen va sustine miercuri, 15 februarie un concert special in Club Fabrica din Bucuresti.

Intitulat sugestiv, Emotional Holocaust, evenimentul marcheaza debutul formatiei intr-o noua componenta ce va prezenta publicului un setlist special de aproximativ 80 de minute compus din piese ce vor fi incluse pe viitorul material discografic precum si o prezentare integrala a albumului de debut, Unbekannte.

Este pentru prima data cand formatia va folosi proiectii video realizate special pentru conceptul muzical devenit deja cunoscut publicului.

KISTVAEN este singura trupa afiliata black metalului depresiv din tara noastra, cu o activitate care ajunge incet la aproape trei ani, timp in care trupa a cimentat o componenta stabila si a reusit sa lanseze un album de debut excelent sub titulatura “Unbekannte”, precedat de lansarea single-ului “Void” sub forma unui videoclip realizat de cel mai apreciat designer roman al momentului, Costin Chioreanu, care s-a ocupat si de grafica albumului de debut. “Unbekannte” s-a bucurat de prezenta a doi reputati muzicieni invitati, Niklas Kvarforth (Shining) si Inia Dinia (Negura Bunget), albumul fiind prezentat in cadrul unui turneu national si a catorva aparitii live importante alaturi de Shining, Decapitated, Venom, Nightingale, The Vision Bleak si Vulture Industries.

Alaturi de Kistvaen, pe scena vor urca:

SINCARNATE - doom metal (Bucuresti): Sincarnate este una dintre trupele care si-a castigat locul meritat in cadrul scenei autohtone, cu o activitate de aproape cinci ani, timp in care au lansat doua materiale oficiale, MCDul de debut “On the Procrustean Bed” aparut la inceputul lui 2008, urmat de primul album full-length, “As I Go Under”, un material conceptual de peste 60 de minute, lansat la sfarsitul anului trecut. Trupa a concertat intens in Romania, inclusiv in cadrul Festivalului Artmania si ca opening act pentru Moonspell la Bucuresti, de asemenea a avut mai multe aparitii live in Europa, in cluburi sau la festivaluri metal din Germania, Slovenia, Polonia, Bulgaria sau Republica Moldova.

VOID FORGER - Doom metal/Stenchcore/Black metal (Bucuresti/Bacau): Activand in formula de trio, Void Forger constituie cu adevarat o premiera pentru publicul roman. Un amestec ingenios de doom metal, crust si black metal recomandat in special fanilor Sain Vitus, Winter, Asphyx sau Slaughter. Acesta va fi si primul concert din cariera trupei.

Evenimentul va incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 15 lei.

Un concert organizat de Mighty Owl Productions.

Data evenimentului:   February 15, 2012  | 0 Comments  | 1958 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Kistvaen, Sincarnate, Void Forger in Club Fabrica

COMENTARIUL TAU