GALADRIEL, TIARRA si BETWEEN COLORS: concert in Bucuresti

TRUPE: Galadriel, Tiarra

Bestial Records prezinta:

Sambata 14 septembrie 2013, Metal Under Moonlight editia a XXXIII-a!

In concert: GALADRIEL (Slovacia), TIARRA si BETWEEN COLORS (Bucuresti)!


GALADRIEL (dark black metal/Slovacia)
http://www.reverbnation.com/galadrielsk
http://www.facebook.com/GaladrielSK
http://www.youtube.com/user/Dodiac
http://www.galadriel.sk

Cea mai creativa formatie de extreme dark black metal din Slovacia va canta in premiera la Bucuresti! Sapte albume lansate in 18 ani reprezinta o discografie consistenta, depasind performantele tuturor celorlalte trupe din undergroundul slovac! Dupa ce au deschis de-a lungul anilor showurile unor formatii grele, precum Rotting Christ, Enthroned, Voivod, Swallow the Sun, Insomnium si dupa cateva participari la festivaluri de top din Germania, Cehia si Estonia, pe 14 septembrie Galadriel va fi cap de afis in Ageless Club din capitala, unde vor prezenta piesele de pe recentul CD, The 7th Queen Enthroned.

TIARRA (gothic metal/Bucuresti)
http://www.reverbnation.com/tiarragothic
http://www.facebook.com/tiarraband
http://soundcloud.com/tiarra-ro
http://www.tiarra.ro

Primul concert in Bucuresti al trupei Tiarra, dupa mai bine de un an! La editia din 2012 a OST Fest Tiarra avea sa inchida o seara de vis, alaturi de Motorhead, Lake of Tears, W.A.S.P. si Megadeth, insa o imprevizibila schimbare de componenta avea sa ii tina departe de scena, pentru o perioada. In 14 septembrie insa, la Ageless Club, singura formatie romaneasca de gothic metal cu CD scos la o casa de discuri din Germania revine pe scena, cu un tobosar nou (Cristi Racasanu) si cu un concert care va include si doua piese in premiera!

BETWEEN COLORS (symphonic melodic metal/Bucuresti)
http://www.facebook.com/betweencolors.band
http://www.youtube.com/user/BetweenColorsBand
http://soundcloud.com/betweencolors

Between Colors este alegerea perfecta pentru a deschide showul din Ageless Club. Penduland intre melodic metal, simfonic, progressive si heavy metal, trupa face parte din noua generatie de formatii romanesti, sunetul fiind caracterizat de refrene puternice, pasaje agresive, dar si foarte melodioase. Pentru 14 septembrie Between Colors promite un spectacol plin de energie si de pasiune!

CLUB AGELESS (Calea Serban Voda Nr. 213, sector 4, Bucuresti; Club Ageless este fostul Tehnic Club si se afla langa Policlinica nr. 3).

Sambata 14 septembrie 2013, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pret bilet: 25 lei (biletele se achizitioneaza numai in seara concertului, la club)

Mijloace de transport: tramvai 1 si 19 si autobuz 116 si 323 (statia Cutitul de Argint), metrou (statiile Tineretului si Eroii Revolutiei).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri).

Sursa: Titus Constantinescu - Bestial Records
Data evenimentului:   September 14, 2013  | 0 Comments  | 2140 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GALADRIEL, TIARRA si BETWEEN COLORS: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU