Infected Rain si Psychogod la Bucuresti

TRUPE: Days Before Disappearance, Infected Rain, Psychogod

MetalSupport va invita vineri, 11 martie, in Wings Club din Bucuresti.

Locatia: Wings Club
Adresa: Str. Mihai Eminescu nr.127, sector 2, Bucuresti.
Mijloace de transport: 16, 133, 135, 616.

Va asteptam  in bar incepand cu ora 19.30, ora  de acces pentru public.
Incepand cu ora 20.30, pe scena vor urca:
Infected Rain
Psychogod
Days Before Disappearance
Reckoning

Bilet: 10 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.


Infected Rain
Combinaţie de screamul/growl femenin, riff-urile grele şi a sample-utilor electronice, a creat un stil individual Infected Rain. Grupul a fost format în 2008 şi a debutat la 03.08.08 concert dedicat formatiei Slayer. Mai târziu, 08.08.08. Infected rain au participat în Crimeea la Festivalul de metal Red Alert. La sfârşitul lunii august, a fost deja înregistrat primul demo compus din trei piese (With me, Parasite si No Idols). De asemenea, trupa a participat la mai multe concerte în Republica Moldova şi Ucraina. Infected Rain a participat la festivaluri, cum ar fi Red Alert 2008, Metal Heads' Mission 2009, RockHausen 2008/2009, Fuckin'FuckFest 3, Big Up! Urban Fest 2009, unde grupul a câştigat primul loc. În vara anului 2009 a fost eliberat EP2009 compus din 6 piese (Judgemental Trap, Panika, No More, Escape, Go Away si Homeless). Şi în timpul iernii, în 2010, a fost filmat videoclip pentru piesa Judgemental Trap. Infected Rain compune din 6 membri: 2 chitare, Saples/Turntaples, Voce de sex feminin, bass şi tobe. Combinaţie de preferinţe muzicale diferite de participanţi dă motiv pentru naşterea unui nou stil.

Psychogod
Trupa s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie  2009 cand Dank, Cristina, Nestor, FV si Alexandra s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.
In martie 2010 Alexandra  paraseste trupa, fiind inlocuita de catre Nicu. In luna mai, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din  underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc
In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei “ We Are Not” filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze.
In decembrie  2010 Nicu paraseste trupa din motive personale fiind inlocuit de Mausi (chitara)
Odata cu venirea noului membru stilul se schimba intr-un amestec de  groove metal/hardcore/death metal.

Days Before Disappearance
Istoria trupei incepe pe undeva prin 2006 cu un proiect infiintat de Mihai si Zaietz numit Pharisee (Parizer pentru cunoscuti ), carora la scurt timp, pe langa altii, li s-au alaturat si Tomi(Deadeye Dick). In vara lui 2007 Oase intra in trupa, marcand formarea unui  nucleu alaturi de Mihai si Zaietz care a rezistat pana in prezent. Inainte insa de a apuca sa se lanseze pe piata, trupa ramane  in 3 oameni (nucleul mai sus mentionat), proiectul ramanand in pom pentru o vreme.
Al doilea capitol incepe in 2008, cu o schimbare de stil(deathcore cu influente melodice) si membrii noi : Alex Nechiforof (ShesDead) la bas si Paul Nicolae (Inside Out,Proof) la chitara. In aceasta formula si cu numele nou de Days Before Disappearance (D.B.D. pe scurt) baietii isi fac debutul  in aprilie 2009 in Brasov, alaturi de Cast Adrift si Onesiderealday. Dupa plecarea lui Alex si Paul in 2010 datorita unor conflicte interne, baietzii au apelat la prietenii buni din First Division ,Cristi si Neo pentru a reintregi lineup-ul. 


Reckoning
S-a format in iulie 2009 din prietenia a 3 muzicieni: Marius Tase - chitara, Marius Tabac - chitara si Liviu Ustinescu - voce. Isi doreau compozitii agresive si in acelasi timp melodice, fiind hotarati sa isi puna imaginatia in note si sa cante live impreuna.
Formatia s-a intregit in toamna 2010 prin alaturarea a doi membri noi pe sectia ritmica: Razvan Sofronescu - Bass, Adrian Ghiorghiu - Tobe. In acest timp RECKONING au petrecut mult timp in sala compunand piese orientate inspre melodic death metal.
Concertul de pe 11 martie din WINGS Club reprezinta debutul live al formatiei si vine ca o prezentare a muzicii si conceptului RECKONING ce se invarte atat in jurul filosofiei antice, conditiei umane cat si a ezoterismului vietii cotidiene mondene.
 
Data evenimentului:   March 11, 2011  | 0 Comments  | 2924 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Infected Rain si Psychogod la Bucuresti

COMENTARIUL TAU