Interplanetary Night I : CAWATANA

Sambata, 16 martie are loc prima editie Interplanetary Night in Ageless Club, alaturi de trupa de neofolk/martial industrial/dark folk Cawatana, originara din Ungaria. Pretul unui bilet este de 20 LEI, iar accesul publicului se face incepand cu ora 19:00, trupa urmand sa urce pe scena de la 20:00. Ageless Club continua promotia; fiecare platitor de bilet va primi un shot de tequila din partea casei.

Imediat dupa concertul Cawatana, seara continua cu un afterparty la care publicul se poate delecta cu muzica unor trupe precum Triarii, Death in June, Blood Axis, Von Thronstahl, Larnnakh, Current 93, Allerseelen, Derniere Volontaire, Sol Invictus , HERR etc. Pe fundalul acordurilor de neofolk si de martial industrial va rula filmul Werckmeister Harmonies pentru a intregi atmosfera Interplanetary Night.

Despre conceptul Interplanetary Night:
Interplanetary Night este un moment în timp şi spațiu definit în afara realității şi adecvat viselor. Este o seară care propune un habitat pentru devoratorii muzicii de după… de după realitate, apocalipsă, viață sau moarte. Concret, este vorba de o serie de evenimente pentru adepții genurilor post-rock, sludge, post-hardcore, sau celor descendente din doom şi progressive. Se vor susține concerte cu trupe de gen internaționale, chiar şi autohtone, într-un cadru muzical potrivit, cu after party-uri unde playlistul nu se va îndepărta de categoriile exemplificate. Printre concertele cu formații ce se ocupă de dezvoltarea acestor stiluri, Interplanetary Night invită pe toti cei pasionați de această nişă să asiste la videoproiecții cu cele mai experimentaliste videoclipuri, atât ale pionierilor genului cât şi ale newcomer-ilor, filme sau documentare care se confundă prin mesaj cu astfel de muzică, DVD-uri lansate de artiştii din zonă, sau listening sessions. Aşa că, stați cu ochii pe telescop pentru a observa mişcări şi noi informații despre aceste evenimente.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events si sustinut de Institutul Maghiar din Bucuresti/ Bukaresti Magyar Intézet.

Sursa: Cavalleria Events
Data evenimentului:   March 16, 2013  | 0 Comments  | 883 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Interplanetary Night I : CAWATANA

COMENTARIUL TAU