KROW si EUFOBIA: concert in Bucuresti

TRUPE: DinUmbra, Eufobia, Korruption, Krow

Axa Valaha Prods si Bestial Records aduc pentru prima data la Bucuresti doi membri din actuala formula a legendarei trupe death metal braziliene Sarcofago, care activeaza de asemenea intr-una dintre cele mai interesante aparitii ale undergroundului din America de Sud, Krow. Alaturi de Krow, de-al lungul intregului turneu european evolueaza trupa death metal bulgara Eufobia, iar in cadrul concertului de la Bucuresti veti avea parte de mai multe premiere, adica prima aparitie live a trupelor autohtone Korruption si DinUmbra dupa ultimul lor concert sustinut in anul 2007 in cadrul Bestial Fest, de asemenea primul concert al noii aparitii de pe scena underground bucuresteana, trupa Psychogod. Este de asemenea o premiera si la nivel organizatoric, in conditiile in care este pentru prima data in cinsprezece ani cand Axa Valaha Prods si Bestial Records organizeaza impreuna un eveniment live la acest nivel, concertul reprezentand de asemena revenirea in scena undeground a serilor "Metal Under Moonlight" ajunse deja la editia cu numarul 24.

Concertul se va desfasura joi, 6 mai 2010, incepand cu ora 19.30, in Club Suburbia din Bucuresti, pretul unui bilet este de 15 lei  pentru primii 50 de spectatori, respectiv 20 de lei, direct in seara concertului, la intrare. Pentru mai multe informatii si rezervari (inclusiv rezervarea unei mese in Suburbia Club), trimiteti un email la axa666@yahoo.com sau titus@bestial.ro sau telefon la numerele 0721.107776 sau 0722.814991.

KROW. Cvartetul care amesteca inteligent riffurile death thrash metal made in Brazil cu viteza specifica noii generatii latino-americane gen Krisiun, intr-un amestec infricosator de ura si sadism exacerbat de trairile personale si realitatile din societatea braziliana, trupa Krow este una dintre marile revelatii ale scenei latino-americane datorita echilibrului dintre influentele clasice ale death metalului optzecist si noua directie a death metalului mondial, un amestec devastator de riffuri ca pe primele discuri Sepultura, Possessed si Master, dar si de certe valente ale carnagiului death metal modern. Dupa concertul de lansare pentru Brazilia a albumului de debut, intr-un show incendiar alaturi de Sepultura in fata a peste 5000 de spectatori, dupa mai multe turnee in Brazilia si Chile, Krow vine pentru prima data in Europa in turneul de promovare al primului lor full-lengh album "Before the Ashes", lansat pentru Europa si Statele Unite ale Americii sub egida casei de discuri autohtone Axa Valaha Productions. Concertul de la Bucuresti va fi unul special in conditiile in care Krow va prezenta live, alaturi de piesele proprii, si un mini-recital ce include piese ale trupei in care ei activeaza, Sarcofago, dar si clasice ale scenei optzeciste din Brazilia, cover track-uri Sepultura, Vulcano sau Chakal.
Muzici si info la www.myspace.com/krowmetal

EUFOBIA, in acest moment cea mai importanta trupa a undergroundului death metal bulgar, va prezenta in cadrul show-ului de la Bucuresti al doilea album de studio, intitulat "Insemination", un material care imbina death metalul de factura clasica cu certe influente techno-thrash, suprapuse unui concept bolnav, inedit, care aduce aminte de vechile albume Carcass sau de isteria noilor trupe porn grind. Cu o componenta largita care include in acest moment un al doilea chitarist, dupa participarea in trei turnee in zona Balcanilor si in vestul Europei, alaturi de trupe ca Negura Bunget, Parricide sau Daemonicus, Eufobia revine pe scena din Suburbia dupa recitalul excelent de la sfarsitul lunii ianuarie, cu ocazia lansarii albumului "Insemination" in Romania.
Muzici, videos si info la www.myspace.com/eufobiacarnage

KORRUPTION, considerata cea mai brutala trupa romaneasca la sfarsitul deceniului trecut, cand facea istorie pe scenele festivalurilor de la Buzau, Campulung, Ramnicu Valcea sau Piatra Neamt si lansa in 1999 albumul "Slaves of Darkness" prin Bestial Records, revine pe scena bucuresteana in formula originala de cvartet, cu un repertoriu care imbina in egala masura death metalul clasic cu noile influente din zona brutal death gore grind. Cu acelasi vocalist, Florin Grama, setat pe growling gutural si subpamantean si cu aceeasi formula stabila inca din perioada "Slaves of Darkness", trupa din Miercurea Ciuc ataca din nou Bucurestiul, dupa ce aproape trei ani au fost intr-un imens con de umbra.
Info si muzici la: www.myspace.com/korruptiontransilvania

DINUMBRA, alta trupa promitatoare cu radacini in deceniul trecut, cand o parte din membrii DinUmbra activau la Walpurgia, revine de aceasta data pe alte coordonate stilistice si de componenta, prin cooptarea unui nou chitarist, care activeaza in paralel si in trupa Sincarnate, si prin virajul facut catre death metalul tehnic, atmosferic si melodios.
Info si muzici la: www.myspace.com/dinumbra

PSYCHOGOD, trupa alcatuita prin dizolvarea prematura si violenta a trupei Redox, reuneste in line-up nucleul dur al defunctei trupe, realiniati pe directia death metalului, cu influente hardcore si industrial, dar pastrand marca growling female vocals, concertul lor din 6 mai din Club Suburbia este si prima aparitie live a Psychogod in fata publicului undeground.
Info si muzici: www.myspace.com/psychogod

KROW (Brazilia - extreme death thrash metal)
EUFOBIA (Bulgaria - old school death metal)
KORRUPTION (Miercurea Ciuc, Romania - old school death metal)
DINUMBRA (Bucuresti, Romania - melodic death metal)
PSYCHOGOD (Bucuresti, Romania - hardcore death metal)

joi, 6 mai 2010, ora 19.30 fix
Bucuresti @ Suburbia Club (str.Selari nr. 18, www.suburbia.ro)


Data evenimentului:   May 06, 2010  | 0 Comments  | 3448 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KROW si EUFOBIA: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU