Kruna Pratar: ARCTURUS la Brasov

TRUPE: Arcturus

Legendara trupa norvegiana Arcturus ar putea fi o ocazie unica de a fi vazuta in Romania pentru acel ascultator de muzici avangardiste de toate varstele, dar si pentru acel fan al acestor iscusiti muzicieni.

Complet atipic pentru o trupa ca Arcturus insa mai mult decat provocator pentru artisti dar si pentru cei prezenti, sala de teatru Reduta din Brasov va fi gazda evenimentului KRUNA Pratar, in seara de sambata, 5 mai 2012, incepand cu ora 20.00.

Intrucat trupa vine special la Brasov pentru acest concert, trupetii vor putea sta la un pahar de vorba si nu numai, impreuna cu cei prezenti la eveniment, pana spre dimineata, intr-o locatie pregatita special, de toate aceste detalii ocupandu-se cu multa atentie partenerul si gazda Next Dream Event.

Pretul unui bilet este de 100 lei si poate fi achizionat exclusiv de la intrarea in locatie, in seara evenimentului. Rezervarile pot fi facute incepand cu data de 31 martie, la KRUNA Marta sau la adresa krunafest@gmail.com, incepand cu data de 2 aprilie.
Data evenimentului:   May 05, 2012  | 0 Comments  | 1500 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Kruna Pratar: ARCTURUS la Brasov

COMENTARIUL TAU