Metal Under Moonlight (XXVI): CADAVERIA, EASTERN FRONT

TRUPE: Akral Necrosis, Bolthard, CADAVERIA, Eastern Front

Filiala Bucuresti a Bestial Records, in colaborare cu Stay Metal Forever! prezinta serile METAL UNDER MOONLIGHT (editia a XXVI-a)! 4 trupe, 4 stiluri, 3 tari, doua concerte!

La aceasta editie afisul este sustinut de:
Cadaveria (Italia), Eastern Front (Anglia), Bolthard si Akral Necrosis (Bucuresti)

Cadaveria (horror metal/Italia)
http://www.cadaveria.com
http://www.myspace.com/cadaveriaband

Fiind una din varfurile undergroundului italian, formatia Cadaveria va aparea live pentru prima data in fata publicului din Romania! Ocazie rara, s-ar putea spune, tanand cont de faptul ca torinezii nu-s prea darnici cu concertele nici macar in propria lor tara… Insa cu 3 albume la activ in cei noua ani de activitate si avand in Cadaveria insasi un lider feminin talentat si dinamic, horror metalistii nord-italieni vor debuta astfel si pe scena celei mai estice tari latine.

Eastern Front (war torn black metal/Anglia)
http://www.myspace.com/easternfrontuk

Pentru a treia oara in Romania, dupa ce acum doi ani au facut spectacol in deschidere la Graveworm si Lord Belial, iar anul trecut au fost cap de afis la Stay Metal Forever Festival, Eastern Front vin in Romania cu o mare surpriza: "Blood on Snow", debutul pe CD direct la prestigioasa casa de discuri Candlelight Records (unde sunt colegi cu trupe ca Obituary, Ihsahn, Susperia). Fani declarati ai tarii noastre, Krieg, Holocaust, Nagant, Destroyer si Destruction au ales din start ca Romania sa fie prima tara straina unde sa isi prezinte tot albumul pe scena!

Bolthard (thrash death metalcore/Bucuresti)
http://www.myspace.com/bolthardband

O trupa care de-a lungul anilor a deschis concerte tari, precum Rotting Christ, Ravencult si Cerebral Turbulency, Bolthard continua traditia unor show-uri incendiare si la propriu si la figurat! Intr-o formula devenita stabila dupa un an in care s-au dedicat lucrului in studio, sustinuti de un management nou si dinamic, Bolthard va aduce publicului atat piesele primului EP cat si piese consacrate. In contextul dinamicii scenei thrash / death / metalcore din Romania trupa a devenit o constanta, iar finalul lui 2010 si mai ales intregul an 2011 vor dovedi o puternica efervescenta din partea trupei bucurestene.

Akral Necrosis (grim black metal/Bucuresti)
http://www.myspace.com/acralnecrosis

Trupa bucuresteana renumita pentru o abordare in forta a stilului black/death metal, Akral Necrosis revine pe scena din The Silver Church in plin turneu de promovare a primului material discografic. Acesta, impreuna cu piesele noi, va fi sustinut live in intregime in forma sa conceptuala, formand un amestec incendiar nerecomandat celor cu inima slaba. In cei patru ani de activitate pe scena romaneasca de metal, trupa a cantat alaturi de cateva nume mari ale genului, precum Ancient Rites, Necrodeath, Cirith Gorgor, Hecate Enthroned, Negura Bunget.

THE SILVER CHURCH CLUB (Calea Plevnei Nr. 61, sector 1, Bucuresti)

Joi 4 noiembrie 2010, ora 19.00 (publicul are acces incepand cu ora 18.30)

Pret bilet: 25 lei

Mijloace de transport: troleibuze 85 (statia Casa Studentilor), 66, 70, 92 (statia V. Parvan), metrou - statia Eroilor.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri, inclusiv ale trupelor participante).

Sponsor: X Lab Soutions
Siguranta evenimentului: Blackhawk Security

Sursa: Bestial Records
Data evenimentului:   November 04, 2010  | 0 Comments  | 2527 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Metal Under Moonlight (XXVI): CADAVERIA, EASTERN FRONT

 • Incepand de azi (19 septembrie) au intrat in distributie biletele pentru concertul Cadaveria din Bucuresti.


  Pentru comenzi:

  tel: 0722814991
  e-mail: titus@bestial.ro
  yahoo messenger: dark_distro
  www.letsrock.ro/bestial

  1. Posted by Titus | 19 Septembrie 2010 20:29
COMENTARIUL TAU