Metalhead Meeting

TRUPE: Hatesphere, Hypocrisy

Festivalul METALHEAD MEETING anunţă cel de-al doilea nume de pe afiş, din nou o premieră pentru România: legendarii danezi thrash metal de la HateSphere se alătură headliner-ilor de la Hypocrisy

Formată în Arhus, Danemarca de către chitaristul Peter "Pepe" Hansen în anul 2000, trupa HateSphere a cucerit rapid scena metal daneză, stabilind în același timp un nou standard pentru thrash metal-ul internaţional. Deşi trupa a fost marcată de nenumărate schimbări de componenţă, stilul s-a păstrat inconfundabil, iar cei de la HateSphere sunt pregătiţi să cucerească publicul din România.

Concertul de la Bucureşti va promova cel de-al şaptelea album de studio HateSphere, lansat în 2011 şi intitulat The Great Bludgeoning, un album cu un sound brutal, ce aduce aminte de compoziţiile de început ale danezilor.

Mai multe informaţii despre trupă se pot găsi accesând următoarele linkuri:

http://www.facebook.com/hatesphere666

http://www.youtube.com/hatesphereofficial

METALHEAD MEETING se va desfăşura în data de 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucureşti şi promite să fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013!

Pe lângă noul nume anunţat, METALHEAD MEETING îi va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflaţi pentru prima oară în România. Show-ul va promova ultimul album al trupei, End of Disclosure, lansat în luna martie, însă pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele „grele” care i-au consacrat pe suedezi.

Biletele pentru METALHEAD MEETING în format electronic se găsesc pe Iabilet.ro şi în reţelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Poşta Română, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Librăria Eminescu) şi Eventim (magazinele Orange şi Vodafone, Domo, Sala Palatului, librăriile Humanitas şi Cărtureşti). Bilete fizice se pot găsi şi la Club Fabrica (la terasă).
Preţurile sunt următoarele:

Presale:

80 lei - Zona B
120 lei - Zona A (în faţa scenei) - doar 500 de bilete

În ziua concertului:

95 lei - Zona B
145 lei - Zona A (în faţa scenei)

Un eveniment produs şi organizat de METALHEAD şi Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.

Sursa: Gala MGMT&PR
Data evenimentului:   September 21, 2013  | 0 Comments  | 2087 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Metalhead Meeting

  • Care mai aveti curaj sa mergeti la mizerii de genul golden circle ?

    1. Posted by hellfire | 02 August 2013 20:33
  • Mai bine zis - care mai aveti curaj sa mergeti la Zona B !?!

    2. Posted by Garm | 06 August 2013 14:44
COMENTARIUL TAU