NAPALM DEATH la Bucuresti

TRUPE: Napalm Death

Se anunta doua concerte de rock extrem cu greutate.

Napalm Death
revine, la insistentele fanilor, pentru a treia oara, in Romania! Trupa va sustine doua concerte: in Bucuresti, in data de 14 septembrie, Club Wings si in Iasi pe data de 15 septembrie in cadrul Festivalului Rock In Iasi (www.rockniasi.ro).

Trupa, faimoasa pentru definirea genului grindcore si recunoscuta ca unul dintre cele mai puternice nume din istoria rock-ului extrem, isi va lansa, in luna octombrie a acestui an, un nou si mult asteptat album. 
In decursul celor 30 de ani de cariera muzicala, “parintii” death metal si grindcore au lansat 14 albume de studio, ultimul in 2009 - Time Waits for No Slave si au fost clasati pe locul 7 in topul celor mai bine vandute trupe death metal din Statele Unite, conform Nielsen SaoundScan. 

Componenta trupei a suferit numeroase schimbari de-a lungul timpului, in prezent aceasta fiind compusa din Barney Greenway (voce), Mitch Harris (chitara), Shane Embury (chitara-bass) si Danny Herrera (tobe).

Prin combinarea unor elemente de hardcore punk si death metal cu melodii scurte, cu tempo rapid, voce joasa, guturala si versuri de inspiratie social-politica, Napalm Death zguduie cu fiecare concert scena muzicii rock. Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numara Scum (care da si titlul albumului de debut), When All Is Said And Done, Silence Is Deafening, On The Brink Of Extinction.

Trupa este adusa in Romania de Alternative Music Experience, o colaborare intre King Size Production si Bring the Noise. Biletele la concert vor fi puse la vanzare incepand cu jumatatea lunii iulie.
Data evenimentului:   September 14, 2011  | 0 Comments  | 3286 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NAPALM DEATH la Bucuresti

 • Daca se ma tine concertul, de unde se poate cumpara bilet si la ce pret?

  1. Posted by disrupted | 06 Septembrie 2011 00:31
 • Buna intrebare...

  Uite ce am gasit eu pe google: "biletele vor putea fi achiziţionate începând cu 1 iulie de pe eventim.ro, myticket.ro, biletoo.ro". Insa pe saiturile astea nu am gasit absolut nimic legat de Napalm Death.

  Chestiile de genul asta se mai numesc si "greseli de organizare". Sau... hai sa nu fiu carcotas, se pare totusi ca intrarea va fi gratuita.

  2. Posted by Fantotzii | 06 Septembrie 2011 09:40
 • Deci mai sunt 9 zile pina la concertul din Bucuresti si nu se stie unde se vind biletele. Pe MyTicket sunt doar pt. Iasi, eventim nu are nimic la fel si biletoo. btw, Metalfan-ul este partener media, chiar nu stie nimeni nimic? Si dupa aia se pling promoterii ca nu le vine lumea la concerte.

  3. Posted by satanic | 06 Septembrie 2011 19:48
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU