November to Dismember Metal Fest in Bucuresti

TRUPE: Ahab, Avulsed, Festering Remains, Grimegod, Hail of Bullets, Impaled Nazarene, Infest, Krow, Negura Bunget, Sincarnate

NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST
29th – 30th of November 2013
BUCHAREST, ROMANIA


Cu exact trei luni inainte ca November to Dismember Metal Fest sa se desfasoare, line-up-ul pentru anul 2013 este complet. Dupa ce trupele headliner au fost deja anuntate, si anume Hail of Bullets din Olanda, Aura Noir din Norvegia, Impaled Nazarene din Finlanda, Avulsed din Spania, Negura Bunget din Romania si Ahab din Germania, a venit momentul ca Axa Valaha Productions si Ribcage Booking sa inchida lista tuturor trupelor participante la editia din acest an cu inca patru trupe, toate din strainatate, care se vor alatura celorlalte saisprezece formatii deja anuntate. Este vorba despre TERMINAL PROSPECT, trupa suedeza pe care fanii romani au avut ocazia de a o urmari la lucru in deschiderea concertului Cryptopsy de la Bucuresti, death metal melodios si in forta, amintind de primele realizari In Flames, de asemenea este vorba despre FESTERING REMAINS, una dintre marile sperante ale scenei suedeze de death metal brutal si extrem, cu o componenta care include si trei persoane aflate sub varsta legala, dar care se exprima la fel de brutal si zgomotos ca si Devourment sau Cannibal Corpse. Celelalte doua trupe care completeaza afisul primei editii a festivalului sunt ETERNAL DECAY din Israel, black metal simfonic si melodios, cu certe influente Dimmu Borgir sau Cradle of Filth, si ENDLESS PAIN, un combo thrash metal energic si distrugator, pentru prima data in Romania.

Trupa Mediocracy din Bucuresti a decis sa se retraga din linup-ul evenimentului, din motive care tin exclusiv de membrii trupei, astfel ca in acest moment November to Dismember Metal Fest aduna pe aceeasi scena sase headlineri si un total de douazeci de  trupe din treisprezece  tari, dupa cum urmeaza:

HAIL OF BULLETS (Olanda)
AURA NOIR (Norvegia)
IMPALED NAZARENE (Finlanda)
AHAB (Germania)
AVULSED (Spania)
NEGURA BUNGET (Romania)
DAEMONICUS (Suedia)
ENDLESS PAIN (Italia)
ETERNAL DECAY (Israel)
FESTERING REMAINS (Suedia)
FETO IN FETUS (Polonia)
GRIMEGOD (Romania)
INFEST (Serbia)
KROW (Brazilia)
RIUL DOAMNEI (Italia)
SCARECROW (Finlanda)
SINCARNATE (Romania)
SOLACE OF REQUIEM (USA)
SPASM (Cehia)
TERMINAL PROSPECT (Suedia)

Pretul biletelor este de 129 lei pentru abonamenele valabile doua zile, respectiv de 80 de lei pentru biletele valabile o singura zi, pret valabil pentru pana la data de 15 noiembrie 2013. Ulterior pretul abonamentelor va fi de 159 de lei, iar cel al biletelor pentru o zi de 90 de lei, pret valabil inclusiv la intrare.

Primele 100 de abonamente vor costa doar 119 lei, pentru acestea se pot face rezervari la adresa axa666@yahoo.com, rezervarea fiind confirmata printr-un email de confirmare. Biletele vor fi distribuite in ordinea in care au fost comandate, dupa principiul primul venit, primul servit.

November to Dismember Metal Fest
este o productie exclusiva Axa Valaha Productions si Ribcage Booking.

Sursa: Coro - Axa Valaha Productions
Data evenimentului:   November 29, 2013  | 0 Comments  | 3070 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: November to Dismember Metal Fest in Bucuresti

  • Nu ratati cel mai important festival metal al anului! Impaled Nazarene, Avulsed, Aura Noir,Ahab Hail of Bullets pentru prima data in Romania! Practic toata lista de headlineri straini se afla pentru prima data in Romania! Trupele si supertrupele la care ati visat de-a lungul anilor si nu le-ati putut vedea sunt mai aproape decat credeti! Pe 29 si 30 noiembrie la Bucuresti, intr-un loc special amenajat, recent deschis pentru reusita unor astfel de evenimente, intr-o atmosfera libera de prejudecati si ingradiri va puteti intalni cu cele mai importante titulaturi metal de pe scena europeana! Acoperind cam toate gusturile in materie de metal, de la doom la black si death metal, festivalul November to Dismember va da ocazia sa fiti aproape de idolii vostri fara cercuri de departajare a publicului, fara jandarmi si elemente opresive, doar muzica de cea mai buna calitate si distractie maxima! Abonamentele costa doar 129 lei pentru 2 zile pline de metal de inalta clasa in care puteti vedea 20 trupe straine si romanesti. Un pret atractiv pentru un eveniment atat de mare incat pur si simplu nu ne vine sa credem ca se intampla in Romania!
    Venind din toate colturile lumii, din Europa, Statele Unite si Israel,trupele participante la festivalul November to Dismember 2013 ofera o paleta completa a scenei metal mondiale in premiera si in exclusivitate in Romania! Atat noile revelatii ale scenei metalice internationale cat si titulaturile cult avand o experienta bogata in spate insotite de cele mai interesante formatii romanesti de pe scena metalica vor alcatui un pachet unic, de neratat pentru toti iubitorii muzicii bune! Puteti comanda si prin posta abonamentele la cel mai important festival metal al anului. Pentru orice detalii puteti scrie la axa666@yahoo.com.

    1. Posted by rionescu77 | 22 Octombrie 2013 13:37
  • Bine, am inteles, dar te rog spune-mi unde in Bucuresti se tine evenimentul.

    2. Posted by catalin | 23 Octombrie 2013 15:05
  • Vrei sa asculti : Horror punk? (Scarecrow din Finlanda) Thrash din Japonia ? ( Survive) Doom metal ? (Ahab din Germania, Grimegod din Romania) Death metal ? (Avulsed din Spania, Impaled Nazarene din Finlanda, Daemonicus, Festering Remains, Terminal Prospect din Suedia, Hail of Bullets din Olanda, Infest din Serbia, Krow din Brazilia, Solace of Requiem din USA,Feto in Fetus din Polonia, Spasm din Cehia, Sincarnate din Romania) Black metal ? ( Aura Noir din Norvegia, Eternal Decay din Israel, Riul Doamnei din Italia, Negura Bunget din Romania) Le poti vedea pe toate acestea la un loc doar la NOVEMBER TO DISMEMBER 2013, cel mai tare festival metal al anului din Romania. 20 trupe din 13 tari la doar 129 lei in 2 zile cu cel mai bun metal din lumea intreaga la Bucuresti in Fusion Arena!
    NOVEMBER TO DISMEMBER FESTIVAL 2013
    29 - 30 NOIEMBRIE 2013 (VINERI SI SAMBATA)
    FUSION ARENA
    STRADA TRAIAN POPOVICI 79 - 91 LANGA PIATA ALBA IULIA
    PRET ABONAMENT PE 2 ZILE 129 LEI PANA LA 15 NOIEMBRIE. DUPA 15 NOIEMBRIE 159 LEI.
    PRET BILETE PE 1 ZI 80 LEI. DUPA 15 NOIEMBRIE 90 LEI.
    LINE - UP :
    HAIL OF BULLETS (Olanda)
    AURA NOIR (Norvegia)
    IMPALED NAZARENE (Finlanda)
    AHAB (Germania)
    AVULSED (Spania)
    NEGURA BUNGET (Romania)
    DAEMONICUS (Suedia)
    ETERNAL DECAY (Israel)
    FESTERING REMAINS (Suedia)
    FETO IN FETUS (Polonia)
    GRIMEGOD (Romania)
    INFEST (Serbia)
    KROW (Brazilia)
    RIUL DOAMNEI (Italia)
    SCARECROW (Finlanda)
    SINCARNATE (Romania)
    SOLACE OF REQUIEM (USA)
    SPASM (Cehia)
    SURVIVE (Japonia)
    TERMINAL PROSPECT (Suedia)

    3. Posted by rionescu77 | 23 Octombrie 2013 15:16
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU