PARKWAY DRIVE la Bucuresti

TRUPE: Cap De Craniu, Crize, Deliver the God, Parkway Drive, Protest Urban

Mighty Owl Productions prezinta, in premiera pentru Romania, Parkway Drive in concert la Bucuresti. Evenimentul va avea loc in data de 6 iulie, in Club Silver Church din Bucuresti.

Peste 100.000 de albume vandute pe plan mondial, premiul ARIA pentru Best Hard Rock/Heavy Metal Album, turnee internationale cu Hatebreed, In Flames, Chimaira, Shadows Fall, As I Lay Dying, Bleeding Through, Alexisonfire, participarea la Download Festival si Sonisphere, acestea sunt doar cateva din reusitele de pana acum ale grupului Parkway Drive. Trupa provine din Australia, iar actualmente este considerata drept una din cele mai importante formatii de metalcore din lume. Grupul are la active trei albume, un DVD, 3 EP-uri si doua material split.

Parkway Drive se va afla intr-un nou turneu european ce va include de aceasta data si Romania. Grupul isi promoveaza cel mai nou album intitulat Deep Blue. Materialul a debutat pe locul 2 in topul ARIA si locul 39 in Billboard 200. Deep Blue a castigat premiul ARIA pentru Best Hard Rock/Heavy Metal Album.

Pentru concertul de la Bucuresti s-au pus in vanzare 700 de bilete. Primele 250 de bilete au fost rezervate la pretul de 25 RON, in timp ce restul biletelor sunt disponibile la pretul de 35 RON. In masura in care vor ramane bilete in ziua evenimentului, acestea vor avea pretul fix de 35 RON. Biletele vor fi distribuite in ordinea rezervarilor.

Atat cei din Bucuresti, cat si din afara capitalei pot face rezervari pe adresa rezervarifabrica@yahoo.com. Rugam subiectul mailului sa fie 'Rezervari Parkway Drive'. Biletele vor putea fi ridicate pe baza rezervarilor in ziua concertului, inca de la primele ore ale diminetii.

Data evenimentului:   July 06, 2011  | 0 Comments  | 4003 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PARKWAY DRIVE la Bucuresti

COMENTARIUL TAU