PHILM: concert in Brasov

DAVE LOMBARDO, unul din cei mai importanti si influenti muzicieni ai scenei metal, cunoscut pentru cariera muzicala alaturi de SLAYER, FANTOMAS (impreuna cu Mike Patton) si GRIP INC., vine in CLUB ROCKSTADT pentru un show special alaturi de noul sau proiect, PHILM.

Catalogat de Lombardo drept un 'power trio' Philm marcheaza o calatorie muzicala inedita, fie ca vorbim de metal, alternativ sau sonoritati avant-gardiste, o muzica unde ineditul este pus la rang inalt.

'Este improvizatie, este un material inedit. E si prima data cand produc un album si sunt foarte mandru de acest lucru. Consider ca muzica Philm este temperamentala, indrazneata, heavy si directa de la prima si pana la ultima nota.'

Pentru acest proiect, Lombardo a apelat la Gerry Nestler - compozitor si multi-instrumentist american, cunoscut pentru proiectul sau Civil Defiance - si basistul Francisco 'Pancho' Tomaselli - muzician si colaborator pentru multe nume din zona mainstream: Janet Jackson, Lenny Kravitz sau Ben Harper.

La Brasov, Philm isi va promova cel mai nou album, Fire from the Evening Sun.

'Cred ca este un album indraznet, temperamental, o reala calatorie. Este partea imprevizibila a acestei trupe.'

Pretul unui bilet este de 40 de lei si va putea fi achizitonat doar in seara concertului, la intrarea in club. Dupa concert, cei dornici vor putea participa la un open meet and greet cu tobosarul.

INFO:

https://www.facebook.com/PHILMOfficial

 


Sursa: Rockstadt Extreme Fest

Data evenimentului:   March 05, 2015  | 0 Comments  | 1219 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PHILM: concert in Brasov

COMENTARIUL TAU