PUNK ROCK UNDERFEST - editia a 4-a

Punk Rock Underfest va ajunge vineri, 13 februarie 2009, la cea de-a patra editie. Festival care isi propune promovarea muzicii, subculturii si atitudinii punk, Punk Rock Underfest a prezentat pe scena sa de-a lungul anilor formatii care au adoptat stilul punk, precum si sub-genuri adiacente acestuia, din Romania si din strainatate.

Pentru a patra editie, organizatorii Wrong.ro si Bring the Noise au pregatit publicului o surpriza de proportii: formatia americana No Use for a Name va fi headlinerul festivalului. Acestia se vor opri in clubul bucurestean Fabrica pentru a-si promova al noualea si ultimul album, "The Feel Good Record of the Year" (2008).

Adepti ai stilului skate-punk, No Use for a Name sunt una dintre cele mai de succes formaţii de punk din SUA. De la debutul discografic din 1988, pana la al 9-lea album aparut in 2008, formatia a contorizat reusita dupa reusita. În 1993, No Use for a Name se alatura casei de discuri Fat Wreck Chords, apartinand frontman-ului celebrei formatii de punk-rock NOFX, Fat Mike. Primul lor videoclip difuzat la MTV a fost cel a piesei "Soulmate" in 1994, an care a marcat ascensiunea punk-rock-ului in mainstream, datorita cresterii popularitatii formatiilor ca Green Day, Offspring si NOFX.

www.myspace.com/punkrockunderfest

Data evenimentului:   February 13, 2009  | 0 Comments  | 5015 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PUNK ROCK UNDERFEST - editia a 4-a

COMENTARIUL TAU