ROADKILLSODA: concert in Bucuresti

TRUPE: RoadkillSoda

RoadkillSoda , singura formatie de stoner metal din Romania, canta duminica, 24 februarie 2013, ora 21:00 in Ageless Club. In deschidere vor canta clujenii de la Alternativ Quartet, o formatie ce se afla pe scena de post-rock din 2007. Pretul unui bilet este de 15 lei.

RoadkillSoda este imaginea saptezecista a soimului American, a Dodge-ului prafuit, a narcoticelor de clasa A, tricourilor rupte, tatuajelor si “beards, booze, naked chicks and good vibes”. Influentele ce si-au pus amprenta pe stilul RKS provin din rock ‘n’ roll, blues, sludge, rock, stoner, grunge si psihedelic. Bucurestenii readuc pe scena stilul oldschool cu tricouri homemade, inregistrari pe casete si blugi rupti, toate pe principiul DIY. “Live life to the fullest, because you never know what tomorrow might bring” este tema ce se regaseste in melodiile RoadkillSoda.

Instrumentalul este compus de catre Mihnea, Para bate “like there’s no tomorrow” iar liniile de voce ii apartin lui Sebi, care prin timbrul lui unic aduce aminte de viata R’n’R, transfomand concertele lor in adevarate party-uri.

Caracterizarea facuta de Mihnea Ferezan, chitaristul formatiei: “Eu si Vava suntem frati in zilele pare ale anului sec. Para e actor porno. Sebi a ucis o data. Suntem o gasca de prieteni, si daca ne prinzi intr-o zi faina, s-ar putea sa te lasam sa ne faci cinste cu un rand.

RoadkillSoda este formata din Sebastian Stancu (Spiritual Ravishment) - voce; Mihnea Ferezan (Tep Zepi, M-51) - chitara; Victor Ferezan (Tep Zepi) - bass; Alex Ghita (Mediocracy, Rain District) - tobe.

 

Pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/RoadKillSoda

Data evenimentului:   February 24, 2013  | 0 Comments  | 1887 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROADKILLSODA: concert in Bucuresti

COMENTARIUL TAU